Подложка за мишка със снимка

Подложка за мишка със снимка или текст.  Желаете ли да внесете разнообразие на работното място? Предлагаме ви подложка за мишка със снимка. Един страхотен подарък за вас и вашият компютър. Запечатайте лика на любимият човек или незабравим и важен за вас момент върху подложка за мишка със снимка.

Подложка за мишка със снимка

Подложка за мишка

Подложката за мишка осигурява подвижност на курсора за мишка и добро сцепление. Този аксесоар е гумен в правоъгълна форма. Изключително практичен и удобен.
Подложката за мишка е доста полезно приспособление, с което по-лесно се използва мишката и я предпазва от захабяване. Тя защитата бюрото ви, предпазва падовете на мишката от замърсяване и предлага комфорт. Изключително удобен и издръжлив аксесоар е, който предотвратява износването и деформацията на мишката.
Цялата повърхност на подложката да мишка може да се персонализира с подходящо изображение.
Технологията, която се използва за отпечатване на изображението е сублимационен печат. Това е специална техника за печат, при която се трансферира ваша снимка върху избран артикул. Размерът на подложката за мишка е 18х22см с дебелина 3мм.

Подложка за мишка със снимка или текст

Персонализираната подложка за мишка със снимка или текст е красив, индивидуален и практичен подарък.
Бъдете оригинални и различни със страхотна подложка на която е отпечатано любимото ви изображение, снимка или красив текст. Изключително високо качество на печат. Подложката за мишка с отпечатана ваша снимка или красив цитат ще се превърне в любимия ви аксесоар за компютър. 
Подложката за мишка със снимка е универсален и практичен подарък. Този удобен аксесоар е страхотно решение за подарък на вас или ваш близък. С подложката ще внесете радост и усмивки във всяко едно място.
Подходяща е за работното място, за дома или като приятна изненада.
Подложката за мишка със снимка е изключително удобна, гумена и гладка в стандартна правоъгълна форма.