Обработка на поръчки за календари

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ! Уважаеми клиенти, срокът за обработка на поръчките за календари е удължен на 7 официални работни дни/към дата 13.12.21 г./. За да имаме възможност да спазим този срок, ви молим за следното:
1. След като направите поръчка, влезте в имейла си и разгледайте това, което сте поръчали. Ако виждате някакъв проблем, молим да пишете в отговор на получения имейл/без да изтривате нищо от заглавието/. В рамките на 48 часа/работни дни/, ще върнем обратна връзка. ВИНАГИ СЛЕДЕТЕ ИМЕЙЛА СИ.
2. Моля, не звънете непрестанно  по телефоните /така нямаме възможност да обработваме поръчки/. 3. Срокът започва да тече от датата на постъпване на поръчките /срокът за доставка е отделен/. Работим доста експедитивно, но поръчките са изключително много и е възможно да отнеме време, докато достигнем вашата поръчка. Това не означава, че няма да са вместим в обявения срок. 4. Ако има проблем с вашата поръчка, ние ще се свържем с вас за уточнения. Молим максимално бързо след разговора да изпратите необходимата информация на имейла. В случай на забавяне от ваша страна, е възможно забавяне в изпълнението на поръчката.
5. Ако поръчката съдържа различни от естество артикули /календари + други сувенири/, е възможно срокът да бъде удължен, в зависимост от това колко е технологичното време за изпълнение на поръчките. Ще бъдете уведомени от наш оператор в телефонен разговор.
5. При направа на поръчка ще получите автоматичен потвърдителен имейл. При изпълнение на поръчката, ще получите втори уведомителен имейл /след като го получите, вече не са възможни промени по поръчката/. При изпращане на пратката ще получите уведомителен имейл с номер на пратка. Отново молим – СЛЕДЕТЕ ПОСТОЯННО ИМЕЙЛА, той е най-бързият канал за актуална връзка с нас.
6. АКО ЩЕ ПЪТУВАТЕ около коледните и новогодишни празници и не знаете на кой адрес ще бъдете, за да получите пратката, в полето “бележки от клиента”/преди да финализирате поръчката/, моля да опишете това. Ние ще се свържем с вас при изпращането, за да уточним адрес за доставка.

Ако всички клиенти спазват гореописаното ще имаме възможност да обработим по-голям обем поръчки и всички ще са щастливи за Коледа :) Помогнете ни, за да имаме тази възможност!
И не на последно място, изказваме огромни БЛАГОДАРНОСТИ за това, че за  поредна година ни гласувате доверие :) Безкрайно щастливи сме, че имаме възможност да създадем емоция за Вас и Вашите близки!
Бъдете здрави!