Дамско портмоне Baldinini

Код HB9721C
Колекция Baldinini
5.00
796

Елегантно дамско портмоне, изработено от висококачествена еко кожа.
 удобна каишка за китката и цип за затваряне. В красива подаръчна кутия.

5 поръчки за последните 1 часа
Цена:
42 20 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
13 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Защо избираме ЕКО кожа? – По този начин допринасяме за опазването на околната среда , тъй като нейното производство не засяга и не наранява животните.

Какви са предимствата на портфейлите от Еко кожата?

- устойчивост на температурни разлики;
-висока еластичност;
-екологично чисти;
-Почти неразличима както от докосване, така и визуално от естествена кожа, но при закупуването на артикул, изработен от ЕКО КОЖА, вие го правите с ясното съзнание, че защитавате животните.

Какъв е размерът на портфейла?

195 x 25 x 105 mm

Защо да изберете портфейл за подарък?

- Интересен и оригинален начин да изненадате любим човек. Омръзнало ви е от тривиални подаръци и търсите нещо различно Дамско портмоне Baldininiе e чудесно предложение. Изисканият и стилен дизайн, съчетан с практичност / перфектно разпределение на всички прегради/, определено ще впечатли човека, за когото е предназначен. А нали това е идеята....при поднасяне на подарък ефектът да е "Уауу" :)

Какви други предимства има портфейлът?

- Изработен е от висококачествената Еко кожа , която е изключително нежна и приятна на допир като това едно от най-големите предимства на портфейла. Също така, разликата в случая спрямо естествената кожа, е незабележима. Почистването и поддръжката на този вид материал са изключително лесни и неангажиращи.

За кого и за какъв повод е подходящ портфейлът?

Портфейлът е прекрасен подарък за дама. Оригиналността и практичността му го правят предпочитам подарък за всеки повод – рожден ден, имен ден, дипломиране, личен специален повод или спонтанна изненада. вижте още инпересни предложения за подарък за жена в нашата специално отбрана категория продукти.

Защо да поръчате подарък за жена от нас?

Винаги и всичко изработваме с любов… И винаги се стараем да предложим най-висок клас артикули, за да останете доволни! И да, знаем, че ще бъдете щастливи от направената покупка, защото частица от нашата положителна енергия, желание за работа и хъс, присъстват в създаването на всеки наш артикул. Със закупуването на артикул от Art Gift, вие получавате като бонус много усмивки от нашия екип, много приятни емоции и положителна енергия /"заредена" в продуктите ни/.

Още продукти
Цена:
42 20 лв