Дамско портмоне Cacharel - Odeon Off-white

Продуктов код CEL220G
Колекция Cacharel
5.00
794

Дамското портмоне "Odeon" е елегантно, с ватирана шарка, изпълнена върху красива, леко текстурирана веган кожа. Ципът е подписан с емблематичното лого "C" и е изработено от красив позлатен метал, смесен с веган кожа, придавайки красиво женствено усещане на целия продукт. Портмонето е класически формат, с разкошен и организиран интериор, включващ 8 слота за карти, отделения за бележки и отделение с цип в центъра. Серията Odeon предлага неутрални и вечни тонове, завършени със златни акценти за луксозно усещане.

1 поръчка за последните 11 часа
Цена:
134 80 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
11 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Даниела Трифонова

Благодаря ви за коректното и професионално обслужване! Календарите са страхотни, за пета поредна година използвам вашите услуги.

Ивалена Вълчева

Благодаря ви! Нещата които правите са страхотни! Благодаря! -

Kancho Atanasov

Сдобих е се с чудесни новогодишни календари! Безкомпромисно качестевно изпълнение на поръчката, за което Благодарим!!!

Даниела Стефанова

Останах много доволна! ☺️ Браво!

Vaska Cvetanova

страхотни сте, много съм доволна от изпълнението на поръчката

Aseto Kichukova

Благодаря Ви за бързата и прекрасна работа! За поредна година ни зарадвахте не само с прекрасни календари, но и подаръчета ( благодаря Ви и за компромиса, който направихте). Хубав и усмихнат ден!

Милена Сашова

Коректни и отзивчиви!!!!!

Hristina Ivanova

Изключително коректни. За втора година поръчвам календари и въпреки, обявените 10 дни за изпълнение на поръчката, тя беше изпратена по-рано.

Елена Славчева Георгиева

Много Благодаря за хубавите календари!

Buyki Bub

Благодаря!Супер бързи и точни.
Допълнителна информация

Защо избираме ЕКО кожа? – По този начин допринасяме за опазването на околната среда , тъй като нейното производство не засяга и не наранява животните.

Какви са предимствата на портмоне от Еко кожата?

- устойчивост на температурни разлики;
-висока еластичност;
-екологично чисти;
-Почти неразличима както от докосване, така и визуално от естествена кожа, но при закупуването на артикул, изработен от ЕКО КОЖА, вие го правите с ясното съзнание, че защитавате животните.

Какъв е размерът на портфейла?

195 x 25 x 105 mm

Технологията, с която брандираме е гравиране.

Какво представлява гравирането на портмоне?


 Отнемане от повърхностния слой на артикула /в случая кожата/, т.е. издълбаване. На практика надписът е вечен. Не може да се изтрие.

Защо да изберете портфейл за подарък за жена, майка, любима ?

Интересен и оригинален начин да изненадате любим човек. Омръзнало ви е от тривиални подаръци и търсите нещо различно dамско портмоне Cacharel - Odeon Off-white е чудесно предложение. Изисканият и стилен дизайн, съчетан с практичност / перфектно разпределение на всички прегради/, определено ще впечатли човека, за когото е предназначен. А нали това е идеята....при поднасяне на подарък ефектът да е "Уауу" :)

Какви други предимства има портфейлът?

- Изработен е от висококачествената Еко кожа , която е изключително нежна и приятна на допир като това едно от най-големите предимства на портфейла. Също така, разликата в случая спрямо естествената кожа, е незабележима. Почистването и поддръжката на този вид материал са изключително лесни и неангажиращи.

За кого и за какъв повод е подходящ портфейлът?

Портфейлът е прекрасен уникален и луксозен подарък за жена. Оригиналността и практичността му го правят предпочитам подарък за всеки повод – рожден ден, имен ден, дипломиране, личен специален повод или спонтанна изненада за всяка дама

Защо да поръчате подарък от нас?

Винаги и всичко изработваме с любов… И винаги се стараем да предложим най-висок клас артикули, за да останете доволни! И да, знаем, че ще бъдете щастливи от направената покупка, защото частица от нашата положителна енергия, желание за работа и хъс, присъстват в създаването на всеки наш артикул. Със закупуването на артикул от Art Gift, вие получавате като бонус много усмивки от нашия екип, много приятни емоции и положителна енергия /"заредена" в продуктите ни/.

Още продукти
Цена:
134 80 лв