Преспапие със снимка

Преспапие със снимка Преспапие със снимка - един изключителен и нестандартен романтичен подарък. Преспапието представлява овал пълен с течност, в която плуват различни орнаменти според вида на преспапието. Оригинални и запомнящи се - подарък за всякакъв повод.

Преспапие със снимка

Преспапие със снимка, с форма на овал. Пълно е с течност, в която плуват хиляди малки орнаменти, спрямо модела. Разклати и виж как озаряват снимката ти.
Изображението се отпечатва на висококачествена хартия, което гарантира издръжливостта и във времето.
Оригинален, персонализиран подарък, с който да зарадвате любим човек  – подходящ за годишнина, рожден ден, имен ден, Коледа , Свети Валентин или друг повод!
А защо да не го превърнете и във фирмен аксесоар, с логото на вашата фирма?
Преспапието е страхотен, забавен и красив подарък, както за малки, така и за големи….
Ако търсите различен и бляскав подарък, преспапието с Ваша снимка е точно за Вас. Зарадвайте любимите си хора с нещо нестандартно, но от сърце. Само го разклащате и снимките оживяват. Можете да добавите и текст по Ваш избор, или дата, за още по индивидуален завършек.
Предлагаме 2 модела:
Преспапие със снимка – сърчица.  Пълно е с течност, в която плуват хиляди малки сърца. А зад тях е Вашата снимка. Преспапието може да бъде с две различни снимки от двете страни. Изпратете ни подходящи изображения( препоръчително е снимките да са вертикални и с висока резолюция ).
Преспапие със снимка – Полусфера, с магнит, с размери 3,5 х 5,00 см и предоставено от Вас изображение, лого или пожелание, в която плуват малки бели елементи, наподобяващи сняг.
Която и форма да изберете, няма да сгрешите. Не само, че са подходящ подарък, но са супер красив и индивидуален сувенир, който оставя бляскав отпечатък.
Срока за изработка е от 2 до 5 работни дни. В случай на непредвидени обстоятелства, които налагат удължаването на срока, клиента ще бъде информиран своевременно.