Преспапие със снимка

Преспапието със снимка е един изключително интересен и нестандартен подарък.
Изработени са в различни форми. Пълно е с течност, в която плуват различни орнаменти /сърчица,снежинки/. Снимката е отпечатана на високочачествена хартия. 
Преспапие по поръчка със снимка е оригинален и запомнящ се подарък за всякакъв повод.

Преспапие със снимка

Какво преставлява преспапието със снимка?

Преспапието със снимка е страхотен и различен подарък.
То е в различни форми и размери, като е пълно е с течност, в която плуват хиляди малки орнаменти.Когато го раклатите се появява и самата магия, а именно как орнаментите озаряват снимката ви.
Изображението се отпечатва на висококачествена хартия, което гарантира издръжливостта й във времето.
Оригинален, персонализиран подарък, с който да зарадвате любим човек  – подходящ за годишнина, рожден ден, имен ден, Коледа, Свети Валентин или друг повод!
А защо да не го превърнете и във фирмен аксесоар, с логото на вашата фирма?
Преспапието е страхотен, забавен и красив подарък, както за малки, така и за големи….
Ако търсите различен и бляскав подарък, преспапието с Ваша снимка е точно за Вас. Зарадвайте любимите си хора с нещо нестандартно, но от сърце. Можете да добавите и текст по Ваш избор или дата, за още по-индивидуален завършек.

Защо да изберете преспапие със снимка?

Ние от Art Gift предлагаме няколко модела на преспапие по ваша поръчка. 
Преспапие със снимка с елементи от сърчица. Пълно е с течност, в която плуват хиляди малки червени сърца. А зад тях е Вашата снимка. Преспапието може да бъде с две различни снимки от двете страни. Изпратете ни подходящо изображение (препоръчително е снимките да имат повече фон, за да може да се изрежат до нужната фотма, снимките в близък план тип "селфи" не са подходящи).
Преспапие със снимка – Полусфера, с магнит и предоставено от Вас изображение, лого или пожелание, в която плуват малки бели елементи, наподобяващи сняг. Коледното преспапие със снимка е красив и традиционен сувенир, който оставя красиви спомени.
Срокът за изработка е  около 3 работни дни. В случай на непредвидени обстоятелства, които налагат удължаването на срока, клиента ще бъде информиран своевременно.