Преспапие със снимка - Полусфера

Код 116849
5.00
796

Преспапие със снимка с магнит с размери 3,5 х 5,00 сми предоставена от Вас снимка, лого или пожелание!

4 поръчки за последните 4 часа
Добави снимка тук
Цена:
18 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
5 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Няма добавени мнения
Допълнителна информация

Преспапие със снимка с магнит с размери 3,5 х 5,00 см. Преспапие с предоставена от Вас снимка, лого или пожелание. С форма овал и плуващи многобройни бели орнаменти, наподобяващи сняг. Изображението се отпечатва на висококачествена хартия, което гарантира издръжливостта й във времето.

Какво представлява преспапие със снимка - Полусфера?

Преспапието представлява форма офал, пълно с течност и плуващи хиляди малки бели орнаменти, наподобяващи сняг. Изработва се с желана от вас снимка. Изображението се отпечатва на висококачествена хартия, което гарантира издръжливостта й във времето.

Какъв размер е преспапието със снимка- Полусфера?

Преспапието е с магнит и размери - 3,5 х 5,00см. 
*Изпраща се към вас, в картонена кутийка.

Какво представлява Преспапието със снимка?

Преспапието със снимка е овално, има магнит в долната част. Вътре е пълно с течност и малки бели орнаменти, наподобяващи сняг. Изработва се с желано от вас изображение / снимка, а защо не и фирмено лого? Изображението се отпечатва на висококачествена хартия, което гарантира издръжливостта й във времето. Когато го раклатите се появява и самата магия, а именно как орнаментите озаряват снимката ви.

За кого и за какъв повод е подходящо преспапието със снимка?

Изключително подходящ подарък за: Коледа, Рожден ден, имен ден, годишнина или друг специален повод. Подходящ подарък за мъж, жена, баба, дядо, леля, чичо, брат, сетра, син, дъщеря, или за детето на ваши приятели. Зарадвайте любимите си хора с нещо нестандартно, но от сърце.Преспапието е страхотен, забавен и красив подарък, както за малки, така и за големи….
 

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален. 
Още продукти
Цена:
18 00 лв