Преспапие със снимка - сърчица

Код 116899
5.00
802

Преспапие със сърчица с изпратена от Вас снимка, лого или пожелание!Размери: 9 х 8,5 смВъзможност за различен цвят на основата: прозрачна, червена, черна, синя.Снимката да може да бъде поставена и от двете страни на преспапието.

3 поръчки за последните 15 часа
Добави снимка тук
Цена:
25 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
20 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Няма добавени мнения
Допълнителна информация

Преспапие със сърчица с изпратена от Вас снимка, лого или пожелание!

Размери: 9 х 8,7 см

Възможност за различен цвят на основата: прозрачна, червена, черна, синя/наш оператор ще ви информира за моментна наличност при потвърждение на поръчката/.Снимката да може да бъде поставена и от двете страни на преспапието.

Какво представлява преспапие със снимка - сърчица?

Преспапие със снимка с елементи от сърчица. Пълно е с течност, в която плуват хиляди малки червени сърца. А зад тях е Вашата снимка. Преспапието може да бъде с две различни снимки от двете страни.

Какъв размер е преспапието със снимка - сърчица?

Преспапие със снимка размер: 9 х 8,5 см
*Изпраща се към вас, в картонена кутийка.
 

Какво представлява Преспапието със снимка?

Преспапие със снимка с елементи от сърчица. Пълно е с течност, в която плуват хиляди малки червени сърца, а зад тях е Вашата снимка. Преспапието може да бъде с две различни снимки от двете страни. Изображението се отпечатва на висококачествена хартия, което гарантира издръжливостта й във времето. Когато го раклатите се появява и самата магия, а именно как орнаментите озаряват снимката ви.

За кого и за какъв повод е подходящо преспапието със снимка?

Изключително подходящ подарък за: Коледа, Рожден ден, имен ден, годишнина или друг специален повод. Подходящ подарък за мъж, жена, баба, дядо, леля, чичо, брат, сетра, син, дъщеря, или за детето на ваши приятели. Зарадвайте любимите си хора с нещо нестандартно, но от сърце.Преспапието е страхотен, забавен и красив подарък, както за малки, така и за големи….
 

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален. 
Още продукти
Цена:
25 00 лв