Пъзел със снимка 

Пъзел със снимка

Пъзел със снимка и надпис

Защо не - това е един повод да зарадвате себе си, децата и близките си с нещо напълно нестандартно! Домашни любимци, любими хора, забележителности, които сте посетили и искате да ги трансформирате в чудесен подарък за Вас или близките Ви. Пъзелите със снимка са една чудесна идея да направите това. Те са един уникален и персонален подарък.
Предлагаме ви голямо разнообразие от модели, видове, форми, размери и брой части на пъзелите. Разнообразие от дървени пъзели, MDF пъзели, картонени пъзели, а защо не и магнитен пъзел.
Красив и уникален подарък е пъзелът със снимка и надпис. С него може да запазите любимите спомени и моменти, отпечатани върху различна форма /стандартни или по-различни/.
Високо качество на печат, ярки и наситени цветове, подготовка и нагласяне от дизайнерския екип на снимката за печат. Изработени с много любов.
Подарете на детето си едно незабравимо изживяване докато сглобява парче по парче образа на мама и тати или домашния любимец!
Пъзелът със снимка във формата на сърце пък е много подходящ да зарадвате половинката си и да изживеете незабравими мигове заедно!