Дървен пъзел сърце с ваша снимка

Продуктов код wood_672
5.00
794

Дървен пъзел  сърце с отпечатана ваша снимка.
Размери – 20,6 см х 17,6 см

3 поръчки за последните 6 часа
Добави снимка тук
Цена:
25 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
10 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Фатме

Много съм доволна!

Vessela Serafimova

Чудесен резултат на учудващо добра цена. Специално поздравления и за комуникационните умения на Пламена Чиликова, която тушира първоначално нетолкова отзивчивото обслужване. Благодаря Ви, усмихнахте много мен и цялата рода :))

Ioana Vurbanova

Много съм доволна! Поръчката ми беше приета и изпратена изключително бързо и качествено! Благодарим!

Galya Valcheva

Изключително коректни, много бързо направиха чашите ми подарък, въпреки натоварения график, получих всичко навреме! Чашите изглеждат страхотно и нямам търпение да зарадвам получателите им! Определено ще поръчам отново!

Zornitsa Bogdanova

Страхотни! Бързо и качествено изпълняват поръчките! Препоръчвам!

Стела Ненова

Благодаря! Красиви календари, бърза изработка и доставка!

Георгиева Мария

календарите са страхотни

Teodora Docheva

Благодаря за коректното отношение. всичко е много красиво. Весели празници!

Цветомила Янкова

Работят бързо и качествено. За трета година поръчвам календари и съм изключително доволна от резултата.

Yanitsa Nikolaeva

Благодаря за чудесните календари и ключодържател. Удоволствие е да се работи, с професионалисти като вас. Препоръчвам ви с две ръце на хората, които искат да се възползват от услугите ви.
Допълнителна информация

Ефектен и интересен дървен пъзел , под форма на сърце с пълноцветно отпечатана ваша снимка. Запазете любим спомен завинаги. Пъзелът е с прецизно лазерно изрязани елементи и пълноцветно напечатан.
Размер - 20,6х17,6 см

Какво представлява дървеният пъзел сърце с ваша снимка?

Дървеният пъзел във формата на сърце с отпечатана ваша снимка е вълшебен начин да уловите и запазите най-ценните моменти. Този уникален предмет представлява съчетание от изкуство и спомен, предоставяйки възможността да създадете нещо поистински специално. Прецизно изрязаните части са изработени чрез лазерна технология, гарантираща пълна точност и перфектно сглобяване на пъзела.

Сърцевидната форма на сглобяемата част придава на пъзела символичен и емоционален привкус, подчертавайки значимостта на връзката и спомените, които споделяте. Пъзелът може да се изработи с вашата лична снимка, която допълнително придава индивидуалност на продукта. Процесът на пълноцветно отпечатване на снимката осигурява ярки и наситени цветове, които оживяват във всяка отделна част на пъзела.

Този дървен пъзел със сърцевидна форма е не само забавна занимавка, но и уникален начин да изразите своите чувства и да запазите специалните моменти завинаги. Безспорно, той представлява непреходен символ на любов и съвместни приключения, които споделяте с вашите близки.

За кого е подходящ Дървен пъзел сърце с ваша снимка?

Чудесна идея за подарък за рожден ден, имен ден или специален повод. Подходящ подарък за годишнина, за мъж, жена, дете, син или дъщеря, приятел и приятелка. Стилен подарък за скъп и важен за вас човек, с който може да оставите много положителни емоции.
Цена:
25 00 лв