Магнитен пъзел със снимка - Размер А4

Код 116825
5.00
796

Предлагаме ви магнитен пъзел с пълноцветно напечатано ваше изображение във формат А4.Печатаемото поле на пъзела е  18.5 х 28 см

1 поръчка за последните 11 часа
Добави снимка тук
Цена:
25 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
12 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Няма добавени мнения
Допълнителна информация

Предлагаме ви магнитен пъзел с пълноцветно напечатано ваше изображение във формат А4.
Печатаемото поле на пъзела е  18.5 х 28 см

Какво представлява магнитния пъзел със снима А4?

Представяме ви едно уникално и персонализирано изживяване - магнитният пъзел с размери А4. Този иновативен продукт обединява изключителното удоволствие от сглобяването на пъзел със силата на магнитите, създавайки неповторим подарък за важни моменти в живота.

С този магнитен пъзел имате възможността да изберете ваше собствено изображение - специална снимка, която носи спомени и емоции. Отпечатано в пълноцветие, вашето изображение ще зарадва очите и сърцето с живи цветове и детайли.

Размерът на пъзелното поле е 18.5 х 28 см, което предоставя достатъчно място за сглобяване на парчетата. Всяко парче е магнитно и се слага върху металната повърхност, където лесно се сглобяват и остават здраво заедно благодарение на магнитната си сила.

Този магнитен пъзел е перфектният избор за подарък по всякакъв повод - рожден ден, годишнина, Свети Валентин, имен ден и много други специални събития. Съчетание на класическата забава с пъзели и иновативната магнитна технология, този продукт ще направи специалния момент още по-незабравим.

Дарете уникален подарък, който ще създаде усмивки и спомени, докато сглобявате заедно късчетата на вашата история. Магнитният пъзел със снимка - незабравима памет и емоция, които ще останат с вас завинаги.

За кого е подходящ този пъзел?

Този пъзел е идеален за Свети Валентин, годишнина на връзката или просто като израз на вашата любов и привързаност. Децата обожават пъзели, и този магнитен вариант ще ги забавлява и развива едновременно. Семействата могат да сглобяват заедно, създавайки специални моменти на обща забава. Подарък за рожден ден, имен ден, годишнина, семейно събиране - всички тези поводи могат да бъдат още по-специални с уникален и персонализиран магнитен пъзел. Този подарък може да бъде идеален начин да покажете на вашите приятели или колеги, че имаме специално място в сърцето си за тях. Ако искате да запазите спомените от незабравимо пътуване, снимка от дестинацията ви на магнитен пъзел ще бъде чудесен начин да се върнете в момента всеки път, когато го видите.
Цена:
25 00 лв