MDF пъзел със снимка с форма на сърце

Код 116699-1
5.00
796

MDF пъзел с форма на сърце. Един страхотен подарък за любимият човек. Размерите на пъзела са 17 см х 17 см. Върху пъзела печатаме вашата любима снимка, текст или пожелание.

1 поръчка за последните 24 часа
Добави снимка тук
Цена:
25 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
10 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Няма добавени мнения
Допълнителна информация

MDF пъзел с форма на сърце. Един страхотен подарък за любимият човек. Размерите на пъзела са 17 см х 17 см. Върху пъзела печатаме вашата любима снимка, текст или пожелание.

Какво представлява МДФ пъзелът със снимка с форма на сърце?

MDF пъзелът с форма на сърце е изящен и персонализиран подарък, който може да изрази вашата любов и внимание към близък човек. Този пъзел е създаден с мисъл за специални поводи като рожден ден, имен ден или друга важна дата, когато искате да направите незабравим жест към вашите близки.

Пъзелът има формата на сърце, което го прави още по-символичен за изразяване на чувства. Размерите му са 17 см х 17 см, което го прави достатъчно компактен, за да бъде изложен на маса или полица, но също така достатъчно голям, за да създаде впечатление.

Най-привлекателната част на този подарък е възможността за персонализация. Можете да изберете вашата любима снимка, която да бъде отпечатана върху пъзела. Това може да бъде спомен от специален момент, семейна снимка, снимка на вас и вашето партньорство или която и да е друга снимка, която считате за значима.

Освен снимка, имате възможност да добавите и текст или пожелание, което да придаде още по-личност и значимост на подаръка. Така можете да изразите своите чувства и да създадете уникален и оставащ спомен.

Този подарък е подходящ за всякакъв вид връзки и възрасти. Независимо дали става дума за мъж, жена, дете, син, дъщеря, приятел или приятелка, MDF пъзелът с форма на сърце ще бъде приятелско изражение на вашия обич и грижи.

Стилният дизайн и възможността за персонализация правят този подарък идеален за важни и специални моменти в живота на хората, които обичате. Той е начин да изразите своите чувства и да оставите неизгасващ след в сърцата на вашия любим човек.

За кого е подходящ MDF пъзел със снимка с форма на сърце?

Чудесна идея за подарък за рожден ден, имен ден или специален повод. Подходящ подарък за годишнина за мъж, жена, дете, син или дъщеря, приятел и приятелка. Стилен подарък за скъп и важен за вас човек, с който може да оставите много положителни емоции.
Цена:
25 00 лв