Разпродажба - Декоративен панел за стена Сиви елементи

3 части 90 / 60 см.
Продуктов код sale-pMS-45
5.00
794
Продуктът е изработен от  PVC плоскост с дебелина 3 мм. 
Продуктът се предлага само  в  описаните размери, ако желаете в подадени от Вас такива, може да поръчате на регулярна цена. 
1 поръчка за последните 2 часа

3 части 39.90 лв 26 лв
Размер на панела
Отстъпка: - 34.84%
39 90 лв
26 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
17 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Bilyana Iotova

За 3-та година се доверяваме на Art-Gift,страхотна изработка,добро качество и най-вече добро отношение.Препоръчвам с две ръце.????

Сиска Ночева

Много съм доволна! Календарите са страхотни, изработката е добра и получих подаръци в бонус! Бързи и коректни!

Силвия Илиева

Много бързи и коректни .Обадиха се да кажат кое как ще бъде и изпълниха вс което искам.

Йоанна Георгиева

Препоръчвам ! За пореден път поръчах от Вас и отново всичко е на ниво! Отново оправдахте очакванията ми и затвърдихте доверието , което имам във Вас за изработката на всичко , което съм поръчала до момента! Благодаря Ви!

Elina Peteva

Благодарим за прекрасната и коректна работа! Весели и благословени празници!

MoniKa Ivanova

Страхотна изработка на календари.Препоръчвам ги!

Мария Чернева

Днес получих поръчката си, страхотно качество и изработка! Благодаря ви!

Petya Vasileva

Страхотни! Бърза изработка :) благодаря

Цветелина Влаевска

Страхотни календари! Препоръчвам с две ръце :)))

Syuzan Tatar-Güneş

Не съжаляваме ,че ви се доверихме. Уникални сте! Успешна нова година!
Допълнителна информация

Какво представлява панелът Сиви елементи?

Тази декоративна панел за стена е вълнуващо абстрактно изображение с геометрични фигури в черно, бяло и сиво. Тези цветове и форми създават силна визуална импресия и могат да се вписват перфектно във вашия офис или хол.

Съчетанието на абстрактните форми и геометрични фигури на панела прави този дизайн подходящ за съвременни интериори. Неговото изкусно изпълнение и висококачествен материал го правят един добре подбран декоративен елемент, който може да добави дълбочина и характер на всяка стена.

С тази декоративна панел за стена, ще добавите един мистериозен и модерен акцент към вашия интериор. Той ще бъде чудесно допълнение към вашия съвременен офис или модерен хол, като ще придаде усещане за стил и елегантност.

Ако изображението ви е докоснало, можете да направите комбинация между декоративния панел и фототапет Сиви елементи. По този начин ще запазите темата и дизайна в стаята. Може да бъде монтиран на срещуположната стена, за да добави акцент.

Освен за вашия дом, този уникален панел може да бъде прекрасна идея за подарък за юбилей на ваш приятел, които цени и обича абстрактното изкуство.

Какви видове панели предлагаме ?

Разполагаме с над 2000 дизайна на декоративни панели за стена като сме се постарали да покрием следните категории: Цветя, Животни, Природа, Коли, Градове, Мостове, статуи, скулптори, детски тапети, планини, реки, езера, морета, океани, водопади, пейзажи, маслени картини и още ред други. Разбира се ако не намирате изображението което търсите, то може да се изработи пано за стена и по ваша идея. екоративните панели се изработват в България и има възможност да бъдат напечатани на различни по дебелина и вид материали. Стандартно паната за стена се състоят от 3 и от 5 части, като имате избор и избор на размер на всяка една от частите.

За колко време се изработват панелите за стена ?

Ние не сме търговци и не поддържаме панелите на склад. когато направите поръчка, то тя се изработва специално за вас. Точно поради тази причина срока за изработка е до 3 работни дни от датата на постъпване на поръчката.  Може да разгледате и другите наши декоративни панели за стена, с които да преобразите сома си.
Още продукти
Отстъпка: - 34.84%
39 90 лв
26 00 лв