Разпродажба- Детски Фототапет - Образователна карта с животни в синьо

Флис - Канаваца
Продуктов код sale-wall-NT-7
Колекция Art Gift Decor
5.00
794
Продуктът се предлага само  в  описаните размери, ако желаете в подадени от Вас такива , може да поръчате на регулярна цена. 
Възможно е изображението да бъде премащабирано (подрязано или с допълнително отпуснат фон), за да бъдат постигнати оптимални резултати, спрямо подадените размери. 
Артикулите от категория  разпродажба не изключват възможността от цветово несъответствие. 
Производствен дефект: Печат по фиксиран размер 
Размери: Ширина: 258см; Височина 190см.
Вид медия: Флис канаваца 
 
4 поръчки за последните 21 часа

Флис - Канаваца 186.28 лв 130.39 лв
Отстъпка: - 30%
186 28 лв
130 39 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
10 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Павлина Тасева

Коректни във всяко отношение - бързо изпълнение на поръчката, прекрасна изработка и бърза доставка! Браво!

Асения Велкова

Страхотни, коректни и бързи
Не веднъж съм поръчала и винаги са на ниво -

Лилия Иванова

positive review Много съм доволна! Препоръчвам с две ръце! Бързо и качествено изпълнение на поръчката! -

Jivka Naidenova

Който разбира при подаръци Art-Gift се спира.

Михаела Георгиева-Симеонова

Много благодаря за добрата изработка на календарите и подаръците!

Andriana Stoqnova

Отново коректни и безупречни! Благодаря! Светли празници! Бъдете здрави!

Теодора Димитрова

Днес получих календарите! Благодаря Ви прекрасни са! Подаръците към тях също са страхотни! ☺️☺️☺️

Цветелина Мотовска

Перфектно качество на календарите! Много благодаря и за подаръка!

Татяна Добрева

Благодаря Ви за бързото изпълнение на поръчката. Календарите са страхотни и подаръците също.

Детелина Рангелова

Благодаря от сърце за прекрасните календари!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. Чудесно допълнение към интериорната декорация на вашия дом, офис, хотел и др. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява детски фототапет - образователна карта с животни в синьо?

Детският фототапет е идеално допълнение към детската стая за момченце, което обича да изследва и учи нови неща. Синият цвят на тапета придава уют и спокойствие, създавайки приятна атмосфера за игра и учене.

Самата карта на света е интересно и образователно измерение на стаята. Възможността за разглеждане на различните континенти, държави и океани стимулира детската любознателност и желание за откриване на нови места. Това е отличен начин да се насърчи интересът към географията и културното разнообразие на света.

Фактът, че всяка държава е маркирана с уникален цвят и написана на български език, прави картата достъпна и разбираема за малките изследователи. Те могат лесно да открият и идентифицират различните държави и тяхната география.

Животните, изобразени в своите естествени среди по картата, добавят допълнителен аспект на обучение и забавление. Децата могат да научат за животните, които обитават различните континенти, и да разберат как тези животни са се адаптирали към своите среди.

Фототапетът не само предоставя образователно изживяване, но и е изработен с внимание към качеството. Той е лесен за поставяне и е изработен от издръжливи материали, което го прави подходящ за дългосрочна употреба в детската стая.

С образователния фототапет с карта на света, детската стая става място, където ученето се превръща в забавление. Това е идеален начин за децата да усвояват знания за света около тях по интерактивен и вълнуващ начин.

Какъв е срокът за изработка фототапетите?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети с карта на света са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът на стена?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този вид тапет е подходящ за eлегантно покритие на стените в дома - детска стая, детска градиа или ясла. детски кът и занималня за деца. детския тапет карта на света може да бъде изработен по ваш размер и е възможна корекция на цветове, елементи, добавяне или махане на обекти. Можете да разгледате още детски тапети в нашата специално отсбрана категория..

Отстъпка: - 30%
186 28 лв
130 39 лв