Разпродажба - Детски фототапет - Пъстър океан

Флис - Канаваца
Продуктов код sale-wall34002912
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Уникален Детски фототапет – Пъстър океан, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.
Продуктът се предлага само  в  описаните размери, ако желаете в подадени от Вас такива , може да поръчате на регулярна цена. 
Възможно е изображението да бъде премащабирано (подрязано или с допълнително отпуснат фон), за да бъдат постигнати оптимални резултати, спрямо подадените размери. 
Артикулите от категория  разпродажба не изключват възможността от цветово несъответствие. 
Производствен дефект: Бледи ивици по печатната основа. 
Размери: Ширина: 378см; Височина 240см.
Вид медия: Флис Канаваца

1 поръчка за последните 21 часа

Флис - Канаваца 344.74 лв 241.32 лв
Отстъпка: - 30%
344 74 лв
241 32 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
3 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Пламена Ангелова

Препоръчвам !!! Изключително любезни и отзивчиви , такова старание и отношение към поръчка не съм срещала скоро :) Благодаря и със сигурност ще " се видим " пак

Фросина Стоицова

Получих си календарите. Бързо и точно. Много са хубави, уникални са. Много Ви благодаря

Ива Георгиева

Голямо разнообразие от детски календари. Получихме нашите заедно с подаръците и много ги харесахме. Пак ще ползваме услугите ви. Благодарим!

Пламена

Изключителна бързина и страхотно качество!

Ивелина Георгиева

Получих си календара и мога да кажа само че е уникален! Препоръчвам с две ръце Благодаря Ви!

Ани Василева

Страхотни календари, навременна доставка, а ключодържателя е страхотен!!!! Доволни за поредна година! Благодаря

Ivan Dzhumaliev

Изключително съм доволен от календарите, които изработиха. В бъдеще отново от тук ще поръчвам :)

Валентина Петкова

Бърза и лесна поръчка! Календарите са качествени, а персоналът беше учтив и реагира много бързо! Препоръчвам!

Юлияна Паунова

Страхотно качество, много съм доволна :) Благодаря за подаръчетата :)

Aleksieva Geri-meri

много благодаря за хубавите календари бързи и коректни благодаря още веднъж
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява детският фототапет Пъстър океан?

Този морски фототапет е идеален избор за детската стая или занималня. Тапетът е живописен и анимационен, създавайки усещане за подводен свят.

На тапета може да откриете различни анимационни фигури като рибки, медузи, китове и водорасли, които привличат вниманието на децата. Подводният пейзаж е изобразен с ярки цветове и забавни детайли, което прави тапета оживен и интересен за гледане.

Цветовете включват синьо, зелено и оранжево, които създават свежо и радостно настроение в стаята. Тези цветове са избрани специално за да подчертаят морската тематика и да създадат усещане за спокойствие и хармония.

Тапетът е подходящ за детска стая на момче или за детска занималня, където децата могат да се потопят в света на приключенията под водата. Със своите ярки цветове и анимационни елементи, този тапет е перфектното допълнение към детското пространство, като същевременно стимулира въображението и игривостта на децата.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този детски тапет на морска тематика е подходящ за декорация на детската стая, детската занималня или игралната зона. Със своите анимационни фигури и ярки цветове, тапетът създава приказен подводен свят и стимулира въображението на децата. Благодарение на морската тематика, тапетът може да създаде усещане за спокойствие и приключение в стаята на детето. Той е идеален избор, който ще добави живот и радост към детското пространство.

Отстъпка: - 30%
344 74 лв
241 32 лв