Разпродажба - Фототапет абстракт

Флис - Канаваца
Продуктов код sale-wall806857
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.
Продуктът се предлага само  в  описаните размери, ако желаете в подадени от Вас такива , може да поръчате на регулярна цена. 
Възможно е изображението да бъде премащабирано (подрязано или с допълнително отпуснат фон), за да бъдат постигнати оптимални резултати, спрямо подадените размери. 
Артикулите от категория  разпродажба не изключват възможността от цветово несъответствие
Производствен дефект: Цветово разнотоние, видимо в приложеният снимков материал. 
Размери: 250см.х250см (Ширина: 280см; Височина 250см)
Вид медия: Флис Канаваца

2 поръчки за последните 7 часа

Флис - Канаваца 218.75 лв 65.63 лв
Отстъпка: - 70%
218 75 лв
65 63 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
16 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Ivan Boyanin

Съпругата ми направи поръчка на ключодържател с наш текст. Бързи, коректни, професионална изработка. Надминаха очакванията ни. Благодарим! Пожелаваме им успех!

Михаела Петрова

Получих едни прекрасни календари с подаръци и чудесно качество, въпреки че снимките не са професионални. Благодаря ви! Препоръчвам с две ръце!

Ивалена Вълчева

Благодаря ви! Нещата които правите са страхотни! Благодаря! -

Petko Petkov

Поръчахме календари. Страхотни са и ги направиха страшно бързо. Благодарим

Radmila Neykova

Бърза изработка, добра комуникация и лесна платформа за поръчка, цената също е много добра.

Nadq Kacarska

Много съм доволна перфектна изработка препоръчвам

Ивелина Димова

Благодаря много за красивите календари.

Ивелина Христова

страхотни сте, благодаря много за бързата поръчка

Вероника Петкова

Надминахте нашите очаквания Изключително качество продължавайте да радвате хората НЕВЕРОЯТЕН ЕКИП

Виктория Емилова Субева

Благодаря много съм доволна!!!!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. Чудесно допълнение към интериорната декорация на вашия дом, офис, хотел и др. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.  Готовия фототапет вие  получавате на ленти с максимална ширина по 1.26м., което го прави изключително лесен за монтаж. Можете да видите структурата на тапета като скролнете допълнителните изображения.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Абстракт?

Този абстрактен тапет за офис, впечатляващ със своето черно и златисто цветово съчетание, излъчва елегантност и изисканост.

Фототапетът е създаден да внесе триизмерен ефект във вашата обстановка и създава амбианс на изтънчена модерност. Геометричните фигури, които го украсяват, са представени в тъмно сиво, черно и златисто, като се сливат и пресичат се създавайки динамична композиция. Тези контрастни цветове допринасят за визуалния силен въздействие и предизвикват усещане за дълбочина и перспектива.

Този фототапет е подходящ за различни помещения, включително хол, спалня или офис. Той ще добави изисканост и стил към всяко пространство, в което бъде поставен. Неговият абстрактен дизайн ще привлече вниманието и ще вдъхнови вашата креативност. В допълнение, тапетът може да създаде усещане за по-голяма пространственост, особено в по-малки помещения.

Абстрактният фототапет в черно и златисто, с тримерни геометрични фигури, предлага изящество и оригиналност. Той е превъзходен избор за всеки, който търси уникален и същевременно стилен начин да преобрази своето жилище или работно пространство.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

бстрактният дизайн на тапета ще добави съвременност и стил към вашия хол. Можете да го поставите на цялата стена за да създадете впечатление на широта и динамичност. Това ще бъде израз на вашата индивидуалност и ще привлече вниманието на гостите ви. Тапетът може да създаде уютна и релаксираща атмосфера във вашата спалня. Изберете една стена, където да поставите тапета, за да акцентирате върху нея и да добавите интересен фокус в помещението. Съчетайте го с меки и спокойни цветове за да създадете усещане за хармония и съвършенство.

Отстъпка: - 70%
218 75 лв
65 63 лв