Разпродажба - Фототапет - Бежов лабиринт

Флис - Лен
Продуктов код sale-wall-yk-016
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Уникален фототапет с артистичен дизайн - Бежов лабиринт
Продуктът се предлага само  в  описаните размери, ако желаете в подадени от Вас такива , може да поръчате на регулярна цена. 
Възможно е изображението да бъде премащабирано (подрязано или с допълнително отпуснат фон), за да бъдат постигнати оптимални резултати, спрямо подадените размери. 
Артикулите от категория  разпродажба не изключват възможността от цветово несъответствие. 
Производствен дефект: Разминаване между отделните парчета - 0.1мм. 
Размери: 200см.х263см (Ширина: 200см; Височина 150см)
Вид медия: Лен 

5 поръчки за последните 17 часа
Флис - Лен
Отстъпка: - 30%
117 00 лв
81 90 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
13 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Милена Тинова

Благодарим за красивите календари, подаръците към тях и бързата доставка!

Павлина Тасева

Коректни във всяко отношение - бързо изпълнение на поръчката, прекрасна изработка и бърза доставка! Браво!

Ани Георгиева

Страхотна и бърза изработка и доставка.Страхотни сте, благодаря Ви, много ми харесаха нещата които поръчах!

Вики Железова

Благодаря!Много съм доволна! Бързо, лесно и качествено обслужване! Препоръчвам!

Иванина

СТРАХОТНИ ИДЕИ ЗА ПОДАРЪЦИ!ПОЛУЧИХ ГО ,НЕОЧАКВАНО БЪРЗО , СТРАХОТНА ИЗРАБОТКА И КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ !ЖЕЛАЯ УСПЕХ НА ЦЕЛИЯ КОЛЕКТИВ!БЪДЕТЕ ЗДРАВИ

Здравка Иванова

Бърза и професионална изработка! Благодаря Ви за радостта, с която ни дарихте!

Siska Hr

Благодаря за хубавите календари и за бързото обслужване ! Весели празници!

Десислава Пламенова Петрова

Много бързи, много добра изработка, изключително съм доволна! Благодаря!

Radostina Dimitrova

Много съм доволна от календара,страхотен е.

Petq Bobcheva

Получих календарите и много съм доволна
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Бежов лабиринт?

Фототапетът "Бежов лабиринт" е елегантно изкуство за вашия интериор. Този артистичен тапет представя уникален геометричен дизайн, който се отличава със своите нюанси на светло кафяво и бежово. Този цветови палитър създава усещане за спокойствие и топлина във всяка стая.

Тапетът "Бежов лабиринт" е подходящ за различни помещения във вашия дом или офис, включително хола, спалнята, дневната стая и офисното пространство. Неговият стилен и същевременно сдържан дизайн може да придаде усещане за изисканост и модерност на всеки интериор. Този тапет съчетава в себе си функционалност и изкуство, предоставяйки ви възможността да създадете уютно и стилно обкръжение във вашия дом или работно пространство.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Фототапетът "Бежов лабиринт" е идеален избор за обновяване на интериора в различни помещения. Със своите светли и бежови тонове, той създава усещане за спокойствие и топлина, което го прави подходящ за хола, спалнята и дневната стая. В офисните пространства също може да добави стил и елегантност. Геометричният дизайн придава съвременен и модерен вид на стените, подчертавайки индивидуалността на вашия интериор. Този тапет е функционален и красив акцент, който може да трансформира всяко помещение във вашия дом или офис.

Отстъпка: - 30%
117 00 лв
81 90 лв