Разпродажба - Фототапет ден и нощ

Флис - Канаваца
Продуктов код sale-wall1156377
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.
Продуктът се предлага само  в  описаните размери, ако желаете в подадени от Вас такива , може да поръчате на регулярна цена. 
Възможно е изображението да бъде премащабирано (подрязано или с допълнително отпуснат фон), за да бъдат постигнати оптимални резултати, спрямо подадените размери. 
Артикулите от категория  разпродажба не изключват възможността от цветово несъответствие. 
Производствен дефект: Разминаване между отделните парчета с 1мм. (видимо в приложените изображения) 
Размери: Ширина: 312см; Височина 200см)
Вид медия: Флис Канаваца

3 поръчки за последните 13 часа

Флис - Канаваца 237.12 лв 165.98 лв
Отстъпка: - 30%
237 12 лв
165 98 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
11 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Луиза Воденичарска

Бързи ,коректни ,уникална изработка! Благодаря Ви за календарите и подаръците към тях!

Евгени П.

Уникални са. Силно препоръчвам

Г. Костадинова

Препоръчвам ! За пореден път поръчах от Вас и отново всичко е на ниво! Отново оправдахте очакванията ми и затвърдихте доверието , което имам във Вас за изработката на всичко , което съм поръчала до момента! Благодаря Ви! ❤

Стели

Много съм доволен! Препоръчвам с две ръце

Rosi Milanova

За поредна година поръчвам работни календари. Страхотни са. Пускал съм и спешна поръчка- веднага откликнаха. Уникални професионалисти, много коректни бързи. Благодаря ви.

Evelina Asenova Naidenova

Благодаря за календарите , подаръците и бързата доставка! Страхотни сте!

Нели Шехпазова

Прекрастни календари за поредна година!Благодаря!

Борислава Маркова

Много благодаря за бързото изработване на календарите и тази година, както и за подаръците към тях. Отново са страхотни и качествени. Бъдете все така добри в работата и коректни към нас клиентите и ни радвайте още повече с всяка изминала година!

Nina Avramova

Вече трета година ползвам услугите Ви и съм много доволна! Весели празници!

Ioana Grigorova

3та година под ред безупречни! Благодаря ви!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Ден и нощ?

Фототапетът "Ден и нощ" е впечатляващо произведение, което ще добави художествено измерение и настроение във вашата спалня или хол. Съчетавайки прекрасните цветове жълто и синьо, този контрастен тапет привлича вниманието и създава уникален визуален ефект.

На тапета е изобразено едно дърво, което играе централна роля. Визията на дървото е уловена в два различни момента от денонощието - от едната страна се простира ярко слънце, а от другата - лунна светлина. Този контраст между ден и нощ създава интригуващо визуално представяне и улавя магията на прехода между двете фази на денонощието.

Цветовете жълто и синьо допълват тази сцена с прекрасни нюанси и наситеност. Жълтото се асоциира с топлина, енергия и светлина, докато синьото придава усещане за спокойствие, хлад и мистерия. Тази комбинация от цветове създава хармония и баланс във визуалния аспект на тапета.
Прекрасна идея за фототапет за хол, който да добавин един артистичен и модерен детайл в дома ви.

Фототапетът "Ден и нощ" е изключително изразителен и предлага уникална атмосфера на промяна и трансформация. Ще бъдете завладени от неговата красота и ще се наслаждавате на непреходното изживяване на денонощието през вашите собствени стени.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Фототапетът "Ден и нощ" е подходящ за декориране на различни стаи в дома, включително хол, спалня или детска стая. Той може да създаде интересен акцент на стената и да придаде на стаята уникален и красив вид.

Това е подходящ избор за тези, които търсят нещо различно и красиво, което да привлича вниманието и да допринесе за настроението в дома. Тапетът е изключително подходящ за създаване на уютна, спокойна и релаксираща атмосфера в стаята, където ще бъде поставен.

Фототапетът "Ден и нощ" е подходящ за домове в различни стилове, от модерен до класически, тъй като съчетава живописна природа и красиви цветове. Той може да бъде поставен както на една стена, така и на всички стени в стаята, за да придаде на стаята уникален и впечатляващ вид.

Още продукти
Отстъпка: - 30%
237 12 лв
165 98 лв