Разпродажба - Фототапет Зелея

Флис - Канаваца
Код sale-wall10450804
Колекция Art Gift Decor
5.00
694

Уникален фото тапет подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето. възможност за избор на структура на тапета.

Продуктът се предлага само  в  описаните размери, ако желаете в подадени от Вас такива , може да поръчате на регулярна цена. 
*Възможно е изображението да бъде премащабирано (подрязано или с допълнително отпуснат фон), за да бъдат постигнати оптимални резултати, спрямо подадените размери.* 

*Артикулите от категория  разпродажба не изключват възможността от цветово несъответствие*
Производствен дефект:  Проблем с оразмеряването на  едно от парчета, в следствие на който елементите от приложеният снимков материал имат леко разминаване с около 5мм -6мм. Съответното парче е по-малко от останалите с 5мм. -8мм. 
Размери: 400см.х250см (Ширина: 400см; Височина 250см)
Вид медия: Флис Канаваца 

1 поръчка за последните 23 часа

Флис - Канаваца 350 лв 105 лв
Отстъпка: - 70%
350 00 лв
105 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
16 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Няма добавени мнения
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Зелея?

Тапетът за детска стая на момиченце в бледо зелено Зелея е перфектното решение за детска стая. Той предлага свежи нюанси от зелен цвят, които ще превърнат стаята в живописно и приятно пространство.

Дизайнът на тапета е вдъхновен от клонки и листа, които се разпростиранат отгоре надолу по стената. Тези клонки и листа са изобразени в по-тъмно зелен цвят, което придава изразителност и контраст на общия вид на тапета. Те създават естествено усещане за природата и ще подбудят децата да бъдат любопитни.

Фонът под клонките и листата е изчистен и бледо зелен. Това създава хармоничен контраст и позволява на изображенията да изпъкнат ясно и да придобият по-силен визуален ефект. Фонът създава идеална платформа за разгърнатото въображение на детето и помага да създаде своя свят.

Този унисекс тапет е подходящ както за момчета, така и за момичета, благодарение на своите природни и неутрални цветове. Независимо от пола, децата ще се насладят на визуалното изживяване, което предлага тапетът, и ще бъдат вдъхновени да развиват своето творческо мислене чрез игри и фантазии.

Тапетът с клонките и листата е идеален избор за родители, които търсят естествен и стилен вид за стаята на своето дете. Той ще създаде уютно и спокойно място, където детето може да се развива свободно и да изразява себе си. Създайте приветливо пространство с този бледо зелен тапет, което ще оживи детската стая и ще създаде радостна атмосфера.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този бледо зелен тапет е подходящ за детски стаи в домовете, детски градини, яслени групи и училища. Със своите нюанси на зелено и дизайн, вдъхновен от природата, тапетът създава приятна и успокояваща обстановка, подходяща за детско отдихче и игра.

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Отстъпка: - 70%
350 00 лв
105 00 лв