Разпродажба - Чаша с надпис - Отне ми 50 години за да изглеждам толкова добре

Стандартна
Продуктов код sale-kTm57
5.00
794

Разпродажба - Чаша с надпис – Отне ми 50 години за да изглеждам толкова добре
*Фотореалистичен сублимационен печат.
*Чашата е с вместимост - 330мл
Предлага само с описания текст и дизайн. 

1 поръчка за последните 14 часа

Стандартна 19.50 лв 12 лв
Отстъпка: - 38.46%
19 50 лв
12 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
16 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Даниела Желева

Календарите,които изработвате са прекрасни,подаръчетата още повече! Снимките на всички продукти са ясни и с красиви цветове ! Със сигурност ще поръчваме и занапред !

Моника Веселинова

Поръчка днес-доставка утре,експресна работа,при необходимост!Качествени и много сладки дрешки!Мило,компетентно и своевременно отношение,с персонален подход!Благодаря ❤️

Nina Emilyanova

Професионално отношение. Подаръкът, който поръчах, беше точно това, което очаквах. Впечатли ме, че се съобразиха със срока, в който ги помолих да е готов, така че пристигна навреме за рождения ден.

Станимир Митев

Много Ви благодаря! Невероятно качество и точност!

Ивайла Тодорова

Страхотна работа, отлична комуникация при оформянето на поръчката!

Г. Василева

Поръчах коледен календар уникален е благодаря препоръчвам

Toni Bacheva

Много благодаря за изработката на календарите и за подаръците! Страхотни са! Личи си, че влагате много за да се получи такъв резултат! Адмирации!

Дисислава Митрова

Благодаря за коректността ви спрямо мен като клиент! При нужда ще използвам отново вашите услуги!

Димитрина Иванова

Коректно обслужване, добро качество и нормална цена. Благодаря Ви от сърце, че вече 3та година правите близките ми щастливи

Diana Mladenova

Много добре е изработено всичко,поръчах си коледни чаши и пластмасови ключодържатели!Даже ще направя втора поръчка,за да има за всичките ми близки!Изключително коректни,много бързо ми изпълниха поръчката!
Допълнителна информация

Какво представлява сублимационният печат?

При чашата се използва технологията - сублимационен печат. Това е специална техника за печат, при която се трансферира изображението върху избран артикул. Важно е да отбележим, че технологията е приложима при артикули, които са предназначени само и единствено за този вид печат. Сублимационният печат се отличава с ярки, наситени цветове.

Какво представлява чашата?

Чашата е с вместимост - 330мл., забавен текст и изчистен дизайн за ваш близък по повод неговия рожден ден или юбилей. Двустранен, пълноцветен печат с текст и дизайнерски декорации в черен цвят.
Текст: 
"Отне ми
40 години,
за да изглеждам
толкова добре"

*Годините се променят по ваше желание в полето "Желани години"
А ако вие имате по-интересно или специално послание, то текста може да бъде променен и по ваше желание.

За кого е подходяща чашата?

Всяка чаша се изработва специално за вас. Това позволява да се превърне в специален подарък за важен повод на ваш любим човек. С тази чаша с послание, може да направите специална изненада за приятел/ка, брат , сестра или любим човек. Този подарък е подходящ за рожден ден или юбилей, с който ще оставите много положителни емоции. 

Защо да поръчате чашата?

Ние изработваме всяка ваша изненада с много любов и внимание, защото знаем колко важно е да показваме на важните хора, че са специални. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали. Ние влагаме много любов в изработката на всеки един продукт.blush

Отстъпка: - 38.46%
19 50 лв
12 00 лв