Warning: session_start(): open(/home/artgift/tmp/sess_28b72a99f39aceff96fdf00d6866b620, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in /home/artgift/public_html/index.php on line 4

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /home/artgift/tmp) in /home/artgift/public_html/index.php on line 4

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/artgift/public_html/index.php:4) in /home/artgift/public_html/index.php on line 5
Стикери за стена - Самозалепващи Нано Стикери - Artgift

Стикери за стена

Самозалепващите сникери за стена са един модерен и лесен начин, с който да разкрасите желаната стая. 
Тук ще откриете забавни и изключително стилни стикери за декорация на стени. Изработени са от полипропиленово фолио, матово PVC фолио или флуоресцентно фолио.

Стикери за стена

Защо да изберете самозалепващи стикери за стена? 

Зарадвайте малчуганите със страхотен и допълващ детската стая елемент - стикери за стена. Забавни и красиви, с тях ще изненадате децата мили.
За да преобразите детската стая ви предлагаме модерен и лесен начин, една прекрасна идея, а именно стикери за стена
Подарете на по-малките различни, забавни и ефектни стикери, с които да промените и разнообразите интериора у дома. Модерни и практични, с тях бързо и лесно ще освежите желаната стая.
В тази категория може да откриете стилни стикери за декорация на стени. Страхотен дизайн, големи и малки стикери, интересни, цветни, а защо не и светещи стикери.
Те са една страхотна декорация, подходящи са за всяка стая и вкус. Тези униклани стикери за стена се произвеждат в различни размери и големини, в зависимост от модела и дизайна на стикера.
Колаборацията от иновативен технологичен процес и висококачествени материали, способстват за създаването на продукт, устойчив на пряка слънчева светлина и почистване с влажна кърпа. Самозалепващите стикери за стена са предназначени за апликация върху гладки и равни повърхности.
Срокът за изпълнение е около 5 работни дни. В случай на непредвидени обстоятелства, които налагат удължаването на срока, клиента ще бъде информиран своевременно.

От какво са изработени стикерите за стена? 

Самозалепващите стикери са уникални и страхотно решение за освежаване на различен вид помещение. 
Накратко ще обясним за изработката на стикерите за стена. Изработени са от полипропиленово фолио, матово PVC фолио или флуоресцентно фолио с нано лепило което позволева многократно залепване и отлепване на стикерите. Дори след намачкване на стикерите ще може да ги почистите и да ги залепите на ново.
*Флуоресцентно фолио се отпечатва, посредством иновативна УВ технология, гарантираща възпроизвеждането на ярки,  наситени цветове. 
*Матово PVC фолио със солвентен печат изрязан по контур. Печатът е безвреден и изключително устойчив на светлина, вода и др. Предназначението на стикера е за монтаж на гладка повърхност.
*Стикерите от полипропиленово фолио са нано стикери. Отпечатват се, посредством иновативна УВ технология, гарантираща ярки и наситени цветове.
Всеки детайл е прецизно изрязан по контур, което позволява да залепите елементите в желана от вас последователност и подредба. Матово покритие, изключително приятно на допир.
Лесно се залепя и отлепя, като не е нужно лепило, за да го монтирате.

Стикерите за стена, които предлагаме в Art Gift, са перфектното допълнение към всеки интериор. Те са изработени от висококачествен винил, който е изключително здрав и лесен за поставяне на гладки повърхности като стени, врати, прозорци и други.

В нашия магазин предлагаме разнообразие от стикери за стена с различни мотиви и дизайни, които ще донесат уют и индивидуалност в дома ви. От дизайни за децата, геометрични фигури и цветове, до мотиви с животни и природни елементи, нашите стикери за стена са перфектни за всеки вкус и стил на интериора.

Поставянето на стикерите е много лесно и не изисква специални умения. Те са лесни за поставяне и премахване без да оставят следи или повреди на повърхността. Можете да ги използвате за украса на всякакви стаи вкъщи, офиси, заведения и други места.

Нашият магазин предлага стикери за стена за всякакви поводи и празници, както и персонализирани варианти за да може да създадете уникален дизайн за дома си. Освен това, те са перфектен подарък за всеки, който търси начин да промени и обнови интериора на своя дом или офис.