Стикери за стена

Стикери за стена

Защо не зарадвате малчуганите със страхотен и допълващ детската стая елемент?
Забавни и красиви, с тях ще изненадате децата мили. За да преобразите детската стая ви предлагаме модерен и лесен начин, една прекрасна идея, а именно стикерите за стена. Подарете на по-малките различни, забавни и ефектни стикери, с които да промените и разнообразите интериора у дома. Модерни и практични, с тях бързо и лесно ще освежитежеланата стая.
В тази категория може да откриете страхотни, интересни, цветни или светещи стикери. Те са една страхотна декорация, подходящи са за всяка стая и вкус.
Произвеждат се в различни размери, в зависимост от модела и дизайна на стикера. Колаборацията от иновативен технологичен процес и висококачествени материали, способстват за създаването на продукт, устойчив на пряка слънчева светлина и почистване с влажна кърпа. Предназначени са за апликация върху гладки и равни повърхности.
Срокът за изпълнение е около 5 работни дни. В случай на непредвидени обстоятелства, които налагат удължаването на срока, клиента ще бъде информиран своевременно.
Накратко ще обясним за изработката на стикерите. Изработени са от полипропиленово фолио, матово PVC фолио или флуоресцентно фолио.
*Флуоресцентно фолио се отпечатва, посредством иновативна УВ технология, гарантираща възпроизвеждането на ярки,  наситени цветове. 
*Матово PVC фолио със солвентен печат изрязан по контур. Печатът е безвреден и изключително устойчив на светлина, вода и др. Предназначението на стикера е за монтаж на гладка повърхност.
*Стикерите от  полипропиленово фолио са нано стикери. Отпечатват се, посредством иновативна УВ технология, гарантираща ярки и  наситени цветове.
Всеки детайл е прецизно изрязан по контур, което позволява да залепите елементите в желана от вас последователност и подредба. Матово покритие, изключително приятно на допир.
Лесно се залепя и отлепя, като не е нужно лепило, за да го монтирате.