Светещ стикер за стена - Нощна фея

Продуктов код ST18
5.00
794

Светещ стикер за стена - Нощна фея, изработен от флуоресцентно фолио. Отпечатва се, посредством иновативна УВ технология, гарантираща възпроизвеждането на ярки,  наситени цветове. Всеки единичен детайл, бива прецизно изрязан по контур. Колаборацията от иновативен технологичен процес и висококачествени материали, способстват за създаването на продукт, устойчив на пряка слънчева светлина и почистване с влажна кърпа. Изделието е предназначено за апликация върху гладки и равни повърхности.

Описание детайли
Звезди: 
1) малък детайл звезда - 2х2 см.
2) среден детайл звезда - 3х3 см.
3) голям детайл звезда - 4х4 см.
Фея:
Единичен детайл -  30х29см.

3 поръчки за последните 8 часа
Цена:
28 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
5 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Diana Marinova

Уникални, коректни и бързи Препоръчвам с две ръце Благодаря Ви

Владислава

Много съм доволна, отлична изработка и изпълнение, препоръчвам

Здравка Иванова

Бърза и професионална изработка! Благодаря Ви за радостта, с която ни дарихте!

Teodora Boykova

Много съм доволна от изработката на календарите, които поръчах. Получих и подаръци. Бърза доставка. Със сигурност ще поръчам отново. Благодаря ви!

Veronika Georgieva

Поръчах си календар А3 размер с шест снимки. Много съм доволна. Изпълниха поръчката бързо и точно. Всички баби и дядовци много се радват на големите снимки на внучетата си.

Х. Кръстева

Втора година поръчвам календари и съм доволна. Бързи и коректни. Тази година имаше проблем с поръчката от сайта ,реагираха веднага и се отнесоха много любезно по телефона . За всяка подробност касаеща поръчката ме уведомяваха . Определено и занапред ще остана техен клиент.

Pepi Delcheva

Благодаря ви за страхотните магнити!

Umereto Fatkata Salini

Много съм доволна Прекрасни са изделията ви Благодаря

Петя Ненчева

Днес получих пратката, благодаря ви за страхотната награда. Страхотни са както и вие супер бързо и коректно отношение . Препоръчвамм

Ivanka Georgieva

Благодарим за прекрасните коледни календари, които изработихте бързо и професионално!
Допълнителна информация

Стикер за стена “Луна и звезди", изработен от флуоресцентно фолио. Отпечатва се, посредством иновативна УВ технология, гарантираща възпроизвеждането на ярки,  наситени цветове. Всеки единичен детайл, бива прецизно изрязан по контур. Колаборацията от иновативен технологичен процес и висококачествени материали, способстват за създаването на продукт, устойчив на пряка слънчева светлина и почистване с влажна кърпа. Изделието е предназначено за апликация върху гладки и равни повърхности.
Светещи стикери за детска стая с фея и звезди
Чудесна идея за подарък за рожден ден на дете, имен ден или специален повод. Подходящ подарък за момиченце.

Какво представлява Светещ стикер за стена - Нощна фея?

Светещият стикер за стена "Нощна фея" е изработен от специално флуоресцентно фолио, което придава на продукта способността да свети в тъмното. Използвайки иновативна УВ технология, стикерът е отпечатан с наситени и ярки цветове, които се възпроизвеждат с високо качество. Всеки детайл е изрязан по контур с голяма прецизност, което придава на дизайна реалистичен и изразителен вид.

Важен аспект на този светещ стикер е, че е устойчив на пряка слънчева светлина и може да се почиства с влажна кърпа, което го прави лесен за поддържане и дълготраен. Изработеният от висококачествени материали продукт е устойчив и дълготраен, осигуряващ продължителна радост за децата и техните стаи.

"Нощна фея" е красив мотив за стикера, представляващ нощна сцена със светеща луна и звезди, което създава приказно и романтично настроение в детската стая. Този светещ стикер е особено подходящ за подарък за дете по повод рожден ден, имен ден или друг специален повод. Идеален е като подарък за момиченце, което обича вълшебството на феите и магията на нощното небе.

Изделието е предназначено за апликация върху гладки и равни повърхности, като стени, врати, прозорци и други подобни места в детската стая. Светещите стикери с феи и звезди са отличен начин да превърнете обикновеното пространство в магично и вдъхновяващо място за вашето дете.

Цена:
28 00 лв