Стикер за стена - Космонавти

Продуктов код ST-MS3
5.00
794

Стикер за стена “Космонавти ", изработен от флуоресцентно фолио. Всеки единичен детайл, бива прецизно изрязан по контур. Колаборацията от иновативен технологичен процес и висококачествени материали, способстват за създаването на продукт, устойчив на пряка слънчева светлина и почистване с влажна кърпа. Изделието е предназначено за апликация върху гладки и равни повърхности.
Описание детайли:
Ракета 1- 100х180мм
Ракета 2 - 77х173мм
Космонавти-  2бр. - 55х105мм
Извънземно - 86х108мм
Големи звезди /кръгли/ - 20х20мм - 72бр
Малки звезди /кръгли/ - 9х9мм - 228бр 
 

1 поръчка за последните 11 часа
Цена:
35 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
7 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Radoslava Arsenova - Yordanova

Препоръчвам! Изключително качествена изработка, бърза доставка, коректно отношение,запомнящи се подаръци!

Благовес

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Marina Kirilova Olteanu

Въпреки хилядите ми изисквания и дори промени в езика, изработката е страхотна , много бърза и точно така, както я исках ! Препоръчвам с две ръце

Toni Mihaylov

Невероятна изработка и качество, незаменим професионализъм и бързина. Препоръчвам с две ръце!!! :)

Kremena Simeonova

Получих си поръчката изключително бързо - календари и тениски. Много съм доволна от изработката и от обслужването. Ще вметна само, че това не ми е първата покупка, а когато ми се наложи някоя шеговита тениска или сувенир, откакто съм открила Арт-гифт, използвам услугите, тъй като цената и качеството са в идеален синхрон. Така че, пожелавам още мнооого успехи!

Катето Колова

Винаги бързи коректни, винаги с грижа и внимание към клиентите си. За поредна година поръчвам календари и винаги оставам доволна.

Marina Mircheva

Бързо и качествено обслужване. Препоръчвам :)

Beloslawa Yordanowa

Получих календарите страхотни са благодаря ви! Весели празници

Albena Shtereva

Поръчвала съм календари и чаши отлично качество и изработка!!!

Божена Кръстенякова

Страхотни календари, бърза и качествена изработка, с любезни служители! Весели празници!
Допълнителна информация

Стикер за стена “Космонавти ", изработен от флуоресцентно фолио. Всеки единичен детайл, бива прецизно изрязан по контур. Колаборацията от иновативен технологичен процес и висококачествени материали, способстват за създаването на продукт, устойчив на пряка слънчева светлина и почистване с влажна кърпа. Изделието е предназначено за апликация върху гладки и равни повърхности.
Чудесна идея за подарък за рожден ден, имен ден или специален повод. Подходящ подарък за дете, син или дъщеря.

Какво представлява стикер за стена - Космонавти?

Стикер за стена "Космонавти" е вълнуващ дизайн, изработен от флуоресцентно фолио, което го прави още по-интересен и привлекателен. Този стикер представя космическа тема със забавни елементи като ракети, космонавти, звезди и дори извънземни.

Този чудесен стикер е идеален подарък за специални поводи като рожден ден или имен ден. Той ще разнообрази и оживи интериора на стаята на вашето дете, докато му дава възможност да изживее космически приключения в своята собствена обстановка.

Елементите на стикерите са ярки и креативни, което ще накара вашето дете да се вълнува от въображаемите космически пътешествия. Разполагайки с ракети, космонавти, звезди и забавни извънземни, стикерът предлага безкрайни възможности за игра и фантазия.

Независимо дали стикерът се постави в стаята на сина или дъщерята ви, той ще създаде усещане за вълшебство и приключение. Децата обожават космоса и мистериите около него, и този стикер ще ги вдъхнови да изследват необятните простори на въображението си.

Стикерът "Космонавти" е забавен и образователен подарък, който ще запази свежестта си дълго време. Той може да се използва на гладки повърхности като стени, врати или шкафове и лесно може да се постави и премахне без да оставя следи.

Подарете на своето дете уникален стикер, който ще го насърчи да създава свои собствени космически истории и да се потопи в чудния свят на космоса. "Космонавти" е не само стикер за стена, а и врата към бескрайни възможности за въображение и забавление.

Цена:
35 00 лв