Стикер - Тропически плаж

30/17
Код st13
5.00
802

Стикер за стена “Тропически плаж” изработен от Матово PVC фолио със солвентен печат изрязан по контур. Печатът е безвреден и изключително устойчив на светлина, вода и др. Предназначението на стикера е за монтаж на гладка повърхност.

2 поръчки за последните 20 часа
30/17
Цена:
9 90 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
2 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Няма добавени мнения
Допълнителна информация

Стикер за стена "Тропически плаж" изработен от Матово PVC фолио със солвентен печат изрязан по контур. Печатът е безвреден и изключително устойчив на светлина, вода и др. Предназначението на стикера е за монтаж на гладка повърхност.
Чудесна идея за подарък за рожден ден, имен ден или специален повод. Подходящ подарък за мъж, жена, или приятел и приятелка.

Какво представлява стикерът Тропически плаж?

Стикерът за стена "Тропически плаж" е изработен от матово PVC фолио със солвентен печат, който е изрязан по контур. Този вид печат е безвреден и особено устойчив на външни влияния като светлина, вода и други. Стикерът е предназначен за монтаж на гладка повърхност.

Дизайнът на стикера изобразява привлекателен тропически пейзаж с палми и залязващо слънце. Стикерът е в черен цвят, което създава контрастен и елегантен визуален ефект на стената.

Този стикер е перфектно решение за тези, които искат да преобразят своя дом, офис или друга гладка повърхност в уютен тропически уголем и да придадат на пространството атмосфера на релакс и почивка. Благодарение на високата устойчивост на материала и печата, стикерът ще запази своята привлекателност и яркост за дълго време без да пълне или да избледнява.

Инсталирането на стикера е бързо и лесно – просто поставете го върху чиста и гладка повърхност и го залепете равномерно, за да избегнете въздушни мехурчета. Стикерът може да бъде приложен както в домашна обстановка, така и в търговски обекти, хотели, ресторанти и други места, където желаете да добавите тропическо усещане и стил.

Цена:
9 90 лв