Стикер - Фея на сънищата 2

30/16
Код st15
5.00
796

Стикер за стена “Фея на сънищата 2” изработен от Матово PVC фолио със солвентен печат изрязан по контур. Печатът е безвреден и изключително устойчив на светлина, вода и др. Предназначението на стикера е за монтаж на гладка повърхност.

4 поръчки за последните 6 часа
30/16
Цена:
9 90 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
2 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Няма добавени мнения
Допълнителна информация

Стикер за стена "Фея на сънищата 2" изработен от Матово PVC фолио със солвентен печат изрязан по контур. Печатът е безвреден и изключително устойчив на светлина, вода и др. Предназначението на стикера е за монтаж на гладка повърхност.
Чудесна идея за подарък за рожден ден, имен ден или специален повод. Подходящ подарък за дете или приятел и приятелка.

Какво представлява стикерът Фея на сънищата 2?

"Фея на сънищата 2" е удивителен стикер, който ще внесе магия и красота във всеки дом. Изработен от висококачествено матово PVC фолио, този стикер представлява перфектната декорация за гладка повърхност. Със солвентен печат и изрязан по контур, дизайнът на стикера е красив и изразителен.

Той включва нежна фея с изумителни крила, които са пронизани от сънищата и магията на детството. Феята излъчва топлина и благородство, а нейната нежност и красота напомнят за моментите на безгрижие и фантазия. Около нея летят малки пеперудки, които създават впечатление за вълшебна и оживена сцена.

С блестящ и ярък печат, стикерът е изключително устойчив на светлина и влага. Той ще запази своята привлекателна визия дълго време и няма да се избледни с годините. Печатът е безвреден, което го прави безопасен за използване дори в детските стаи или други чувствителни околности.

Този стикер "Фея на сънищата 2" е чудесна идея за подарък по всякакъв повод - рожден ден, имен ден или просто заради специален момент, който искате да споделите с близки приятели и семейството си. Подходящ е както за деца, така и за приятели или приятелки, които обичат магията на феите и символиката на пеперудите.

Придайте на стената вълшебство и красота с този стикер "Фея на сънищата 2" и създайте уютна и мечтана обстановка във вашето пространство.

Цена:
9 90 лв