Стикер - Фея на сънищата 2 | Стикери за стена

Стикер - Фея на сънищата 2

30/16
Продуктов код st15
5.00
778

Стикер за стена “Фея на сънищата 2” изработен от Матово PVC фолио със солвентен печат изрязан по контур. Печатът е безвреден и изключително устойчив на светлина, вода и др. Предназначението на стикера е за монтаж на гладка повърхност.

3 поръчки за последните 12 часа
30/16
Цена:
9 90 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
2 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Suzana Dimitrova

За втора година поръчвам календари и съм много доволна!Бързо изпълнение на поръчката,коректност и професионализъм + чудесни подаръци !!!

Milena Mladenova

Дъщеря ми поръча календари ,бяха изработени страхотно. Със сигурност отново ще използваме вашите услуги. ❤️❤️❤️

Евгени П.

Уникални са. Силно препоръчвам

HrisTina Marinova

И аз изказвам своето задоволство от продуктите Ви! Прекрасни са! Отношението също е на топ ниво! С удоволствие ще се възползвам отново от услугите Ви! Горещо препоръчвам!

Нели Атанасова

Страхотно обслужване и бързо изпълнение и то по време на празници. Календарите са уникални. Благодаря ви!

Боряна Янакиева

Благодарим за календарите и подаръците. Бърза и експресна изработка и коректна доставка

Nikolina Stefanova

Благодаря Ви! Страхотни сте! Поръчах календари със снимка на децата ми и бяха готови буквално за 1 работен ден - поръчах ги в петък следобед и във вторник ги получих. Календарите са перфектни, точно както си ги представях!

Malinka Sherinova

Качествени продукти и страхотно бързо обслужване.Препоръчвам!

Gabriela Radeva

Получих календарите си. Изключително доволна съм, отново бих ги поръчала при Вас!

Мария Димитрова

Страхотни сте ;)
Допълнителна информация

Стикер за стена "Фея на сънищата 2" изработен от Матово PVC фолио със солвентен печат изрязан по контур. Печатът е безвреден и изключително устойчив на светлина, вода и др. Предназначението на стикера е за монтаж на гладка повърхност.
Чудесна идея за подарък за рожден ден, имен ден или специален повод. Подходящ подарък за дете или приятел и приятелка.

Какво представлява стикерът Фея на сънищата 2?

"Фея на сънищата 2" е удивителен стикер, който ще внесе магия и красота във всеки дом. Изработен от висококачествено матово PVC фолио, този стикер представлява перфектната декорация за гладка повърхност. Със солвентен печат и изрязан по контур, дизайнът на стикера е красив и изразителен.

Той включва нежна фея с изумителни крила, които са пронизани от сънищата и магията на детството. Феята излъчва топлина и благородство, а нейната нежност и красота напомнят за моментите на безгрижие и фантазия. Около нея летят малки пеперудки, които създават впечатление за вълшебна и оживена сцена.

С блестящ и ярък печат, стикерът е изключително устойчив на светлина и влага. Той ще запази своята привлекателна визия дълго време и няма да се избледни с годините. Печатът е безвреден, което го прави безопасен за използване дори в детските стаи или други чувствителни околности.

Този стикер "Фея на сънищата 2" е чудесна идея за подарък по всякакъв повод - рожден ден, имен ден или просто заради специален момент, който искате да споделите с близки приятели и семейството си. Подходящ е както за деца, така и за приятели или приятелки, които обичат магията на феите и символиката на пеперудите.

Придайте на стената вълшебство и красота с този стикер "Фея на сънищата 2" и създайте уютна и мечтана обстановка във вашето пространство.

Цена:
9 90 лв