Стикер - Флора

30/20
Код st16_2
5.00
802

Стикер за стена “Флора” изработен от Матово PVC фолио със солвентен печат изрязан по контур. Печатът е безвреден и изключително устойчив на светлина, вода и др. Предназначението на стикера е за монтаж на гладка повърхност.

5 поръчки за последните 14 часа
30/20
Цена:
9 90 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
14 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Няма добавени мнения
Допълнителна информация

Стикер за стена "Флора" изработен от Матово PVC фолио със солвентен печат изрязан по контур. Печатът е безвреден и изключително устойчив на светлина, вода и др. Предназначението на стикера е за монтаж на гладка повърхност.
Чудесна идея за подарък за рожден ден, имен ден или специален повод. Подходящ подарък за мъж, жена, или приятел и приятелка.

Какво представлява стикерът Флора?

"Стикер за стена "Флора" представлява изключителна декорация за интериора, изработена от матово PVC фолио със солвентен печат, изрязан по контур. Той притежава безвреден и устойчив на светлина, вода и други външни влияния печат, който гарантира дълготрайността на стикера.

Особено подходящ за монтаж на гладки повърхности, стикерът "Флора" представлява абстрактно дърво с артистични разклонения, излъчващо изисканост и уют. Черният цвят придава мистериозност и елегантност на дизайна, който с лекота ще подчертае индивидуалността на всеки интериор.

Този стилно изработен стикер е чудесна идея за подарък за различни специални поводи като рожден ден, имен ден или други специални моменти. Подходящ е както за мъже, така и за жени, и представлява прекрасен жест към приятел, приятелка или близък човек.

Със своя изящен дизайн и високо качество на изработка, стикерът "Флора" ще превърне всяка стена в изкусително произведение на изкуството и ще допринесе за уникалната атмосфера в дома или офиса."

Цена:
9 90 лв