Стикер с абстрактно дърво - Флора | Стикери за стена

Стикер - Флора

30/20
Продуктов код st16_2
5.00
778

Стикер за стена “Флора” изработен от Матово PVC фолио със солвентен печат изрязан по контур. Печатът е безвреден и изключително устойчив на светлина, вода и др. Предназначението на стикера е за монтаж на гладка повърхност.

2 поръчки за последните 11 часа
30/20
Цена:
9 90 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
2 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Maria Ivanova

Препоръчвам с две ръце! Съобразителност с желанието на клиента - получих това, което исках! Бързи, точни и коректни! Бъдете здрави и продължавайте да радвате хората!

Христина Д. Караколева

Благодаря за прекрасните календари, коректно и перфектно отношение!

Petq Valerieva

Бързи и коректни ! Благодаря за календаръците и подаръците, станали са супер !

Zornitsa Bogdanova

Страхотни! Бързо и качествено изпълняват поръчките! Препоръчвам!

Десислава Пламенова Петрова

Много бързи, много добра изработка, изключително съм доволна! Благодаря!

Патриция Ангова

За втора година поръчваме от Вас с моя приятелка. Доволна съм догодина пак ще се възползвам от услугите Ви. Точни, бързи и коректни. Браво

Kremena Zlateva

Благодаря за наградата. Календарите са страхотни

Милена Сашова

Коректни и отзивчиви!!!!!

Injihan Mateeva

Daa

Stiqna Uzunova

Благодаря ви за страхотните календари и подаръците към тях!
Допълнителна информация

Стикер за стена "Флора" изработен от Матово PVC фолио със солвентен печат изрязан по контур. Печатът е безвреден и изключително устойчив на светлина, вода и др. Предназначението на стикера е за монтаж на гладка повърхност.
Чудесна идея за подарък за рожден ден, имен ден или специален повод. Подходящ подарък за мъж, жена, или приятел и приятелка.

Какво представлява стикерът Флора?

"Стикер за стена "Флора" представлява изключителна декорация за интериора, изработена от матово PVC фолио със солвентен печат, изрязан по контур. Той притежава безвреден и устойчив на светлина, вода и други външни влияния печат, който гарантира дълготрайността на стикера.

Особено подходящ за монтаж на гладки повърхности, стикерът "Флора" представлява абстрактно дърво с артистични разклонения, излъчващо изисканост и уют. Черният цвят придава мистериозност и елегантност на дизайна, който с лекота ще подчертае индивидуалността на всеки интериор.

Този стилно изработен стикер е чудесна идея за подарък за различни специални поводи като рожден ден, имен ден или други специални моменти. Подходящ е както за мъже, така и за жени, и представлява прекрасен жест към приятел, приятелка или близък човек.

Със своя изящен дизайн и високо качество на изработка, стикерът "Флора" ще превърне всяка стена в изкусително произведение на изкуството и ще допринесе за уникалната атмосфера в дома или офиса."

Цена:
9 90 лв