Стикер - Хелоуин

30/28
Код st10
5.00
802

Стикер за стена “Хелоуин” изработен от Матово PVC фолио със солвентен печат изрязан по контур. Печатът е безвреден и изключително устойчив на светлина, вода и др. Предназначението на стикера е за монтаж на гладка повърхност.

5 поръчки за последните 22 часа
30/28 50/47 70/65 100/93
Цена:
9 90 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
11 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Няма добавени мнения
Допълнителна информация

Стикер за стена "Хелоуин" изработен от Матово PVC фолио със солвентен печат изрязан по контур. Печатът е безвреден и изключително устойчив на светлина, вода и др. Предназначението на стикера е за монтаж на гладка повърхност.
Чудесна идея за подарък за рожден ден, имен ден или специален повод. Подходящ подарък за дете или приятел и приятелка.

Какво представлява стикерът Хелуин?

Стикерът "Хелоуин" представлява красиво изработен дизайн, използващ матово PVC фолио със солвентен печат, който е изрязан по контур. Този стикер е перфектно допълнение към Хелоуин тематичния декор на вашата стена. Печатът е изключително устойчив на светлина, вода и други външни фактори, което гарантира, че дизайнът ще запази своята красота и яркост за дълъг период от време.

Стикерът е предназначен за монтаж на гладки повърхности, като например стени, врати или мебели. Той е идеален начин да украсите вашата стая или дом по време на Хелоуин или да създадете тайнствена атмосфера за специално събитие или парти.

Дизайнът на стикера включва различни символи, свързани с Хелоуин, като например вълк, бухал, прилепи и страховито дърво. Черният цвят придава мистериозност и драматичност на стикера, което е перфектно за Хелоуин тематиката.

Този стикер е страхотна идея за подарък за рожден ден, имен ден или друг специален повод. Той е подходящ за всички възрасти - както за деца, така и за приятели и приятелки. Стикерът предлага вълшебно празнично настроение и ще създаде уникална и стилна атмосфера във всяко пространство, където бъде поставен.

Поемете към страховито забавление с този стикер "Хелоуин" и създайте магическо преживяване за себе си или вашите близки.

Цена:
9 90 лв