Суитчъри с щампи

Суитчъри с щампи

Суитчъри с щампи, Мъжки, дамски , детски суитчъри с висококачествен принт на щампа по избор.

Суитшъртите с щампа са една интересна алтернатива на тениските, особено в по-студените месеци от годината. Можете да разнообразите едноцветните и еднообразни дрехи със забавни, тематични или дипълващи се картинки. Голямото изобилие от дизайни, които сме подбрали за вас, позволяват на суитшъртите да бъдат подходящ подарък за редица специални и важни поводи. Сред предложенията ни ще откриете мъжки, дамски и тетски суитшърти. Всеки от тях може да бъде поръчан по отделно или да сформирате комплект, с който да изненадате своите приятели. 
Суитшърт с щампа може да подарите за рожден ден, имен ден, Коледа или друг специален повод. Свети Валентин например е страхотен повод да избере комплект от суитшърти с еднакъв дизайн за вас и вашата половинка. Може да намерите еднакви дизайни и за най-добри приятели, а дори семейни комплекти, с които да си подарите много усмивки и радостни моменти у дома. 
Ако пък подготвяте едно по-нестандартно моминско или ергенско парти в по-студените месеци, може да се спрете на сутишърт за булка, за кума или шаферка. Може да бъда създадено такова и за младеженец или кум, който да останат мил спомен за младото семейство и винаги да се сещат за своето незабравимо и щуро парти.
Но дори да нямате специален повод, за който да подарите суитшърт с щампа, имаме много дизайни, с които да изненадате и зарадвате близките си и да им покажете своята любов и признателност.

Суитшъртите са изработени от 100% памук имат качулка и голям джоб отпред, който е съединен по средата. Качулката може да се регулира по-стегната или по-отпусната с връвка.