Табелки за врата

Табелките за врата са оригинален подарък за входна врата. Подходящи са за дома или за работното място. 
Изработката на табелките е от висококачествен дървен материал. Използваната технология е директен UV печат, с ярки и наситени цветове.
Дървените табелки за врата, които изработваме са оригинални, стилни, двустранни, в ралични форми и подходящи за различни помещения. 
 

Табелки за врата

Какво представляват табелките за врата?

Табелките за врата са двустранни. Изработени са от висококачествен MDF, с директен UV печат, който се отличава с изключителна издръжливост и ярки цветове.
Те са изключително красив начин да посрещате клиентите си в офиса, магазина, ателието и др. 
Табелките за врата могат да се изработят в желан от Вас размер или с промяна в дизайна. Различните форми, които предлагаме, ще се съчетаят чудесно със стила на всеки един вид помещение. Клиентите ще бъдат приветствани с красива табелка за врата, която няма как да остане незабелязана. 

Защо да изберете двустранна табелка за врата?

Двустранните табелки за врата са един оригинален подарък за ваш близък, като са подходящи за различни видове помещения.Предназначени са за входната врата на офиса, магазина или салона.
Изработени са от дървен материал, като се поставят изключително лесно |с помощта на канапено въженце, което придава красив ретро стил|.
Това е изключително добро решение, с което да разкрасите вратата на желаното помещение.
Може да бъде изработена табелка за врата персонално за вас, която ще отговаря на вашия предмет на дейност и стил.
Тези красиви табелки със страхотен дизайн, могат да бъдат и чудесен избор за подарък.

Табелките за врата са един от най-важните елементи за всеки дом. Те представляват начин да се идентифицира кой живее в къщата и кой може да бъде очакван като гост. Нашите табелки за врата са изработени от висококачествени материали, които ги правят издръжливи и устойчиви на всякакви атмосферни условия.

Табелките за врата на ArtGift са произведени от алуминий, който е една от най-добрите материали за изработване на табелки за врата. Алуминиевата табелка за врата е лека и устойчива на ръждясване, което я прави подходяща за всякакви условия. Табелката за врата е покрита с UV защита, която предпазва табелката от избледняване и обезцветяване, докато металният гравиран надпис е здрав и издръжлив.

Предлагаме табелки за врата в различни размери и форми, за да отговарят на всички нужди на нашите клиенти. Ние разполагаме с табелки за врата с квадратна, кръгла или овална форма, които могат да бъдат персонализирани по ваш избор.

Табелките за врата се персонализират с помощта на нашата онлайн платформа за дизайн, която Ви позволява да създадете собствен дизайн за табелката. С помощта на нашия онлайн дизайнер можете да добавяте текст, изображения и да изберете цветове, които отговарят на вашия стил. Вие имате пълната свобода да изберете дизайна на вашата табелка за врата, който най-добре отговаря на вашите нужди.

Табелките за врата могат да бъдат изработени специално за всеки дом, включително за домове, офиси, апартаменти, магазини, ресторанти и много други. Нашите табелки за врата са персонализирани, за да се отразят вашата индивидуалност и да придадат стил на вашия дом или бизнес.