Табелки за врата

Табелките за врата са оригинален подарък за входна врата. Подходящи са за дома или за работното място. 
Изработката на табелките е от висококачествен дървен материал. Използваната технология е директен UV печат, с ярки и наситени цветове.
Дървените табелки за врата, които изработваме са оригинални, стилни, двустранни, в ралични форми и подходящи за различни помещения. 
 

Табелки за врата

Какво представляват табелките за врата?

Табелките за врата са двустранни. Изработени са от висококачествен MDF, с директен UV печат, който се отличава с изключителна издръжливост и ярки цветове.
Те са изключително красив начин да посрещате клиентите си в офиса, магазина, ателието и др. 
Табелките за врата могат да се изработят в желан от Вас размер или с промяна в дизайна. Различните форми, които предлагаме, ще се съчетаят чудесно със стила на всеки един вид помещение. Клиентите ще бъдат приветствани с красива табелка за врата, която няма как да остане незабелязана. 

Защо да изберете двустранна табелка за врата?

Двустранните табелки за врата са един оригинален подарък за ваш близък, като са подходящи за различни видове помещения.Предназначени са за входната врата на офиса, магазина или салона.
Изработени са от дървен материал, като се поставят изключително лесно |с помощта на канапено въженце, което придава красив ретро стил|.
Това е изключително добро решение, с което да разкрасите вратата на желаното помещение.
Може да бъде изработена табелка за врата персонално за вас, която ще отговаря на вашия предмет на дейност и стил.
Тези красиви табелки със страхотен дизайн, могат да бъдат и чудесен избор за подарък.