Табелка за врата Отворено Затворено Торта

Продуктов код woodtsg-19
5.00
794

Размери: 18х12 cm

5 поръчки за последните 15 часа
Цена:
18 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
20 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Анна Митева

Коректно и качествено обслужване! Препоръчвам!

Eli Ivanova

Много бърза доставка,ключодържатели изработени с много любов към всеки детайл.❤ Страхотен малък подарък за семейството и приятелите❤

Vessela Serafimova

Чудесен резултат на учудващо добра цена. Специално поздравления и за комуникационните умения на Пламена Чиликова, която тушира първоначално нетолкова отзивчивото обслужване. Благодаря Ви, усмихнахте много мен и цялата рода :))

Моника Градева

Календарите които си поръчахме са уникални. Много ми харесват.

Гергана Коева

Качествени и оригинални дрешки. Много сме доволни

Neshe Emetieva - Tahirova

Страхотно качество, много бърза доставка, коректни, със сигурност ще се възползвам и за напред от вашите услуги. Успех!

Evgeniya Stoilova

Благодаря, календарите са страхотни!!!

Veselka Traikova

Благодаря за бързата изработка и страхотно качество на календарите и за подаръците

Детелина Рангелова

Благодаря от сърце за прекрасните календари!

Емилия Червенкова

Изключително бързи и коректни! Благодаря за страхотните календари!
Допълнителна информация

Табелка за врата - Отворено затворено
Изработена е от MDF + висококачествен фото печат директно върху материала. Изключителна здравина и яркост на печата. 
Размери: 18х12 cm
Чудесна идея за подарък за рожден ден, имен ден или специален повод. Подходящ подарък за мъж, жена или приятел и приятелка.
Побходяща за Сладкарски цех, сладкарница

Какво представлява табелката за врата отворено/затворено Торта?

Табелката за врата "Отворено Затворено Торта" е изключително стилна и удобна декорация, която може да бъде поставена на вратата на сладкарници, сладкарски цехове или домове, за да покаже дали са отворени или затворени за посещения. Тя е изработена от висококачествен MDF материал и върху него е използвана техника на директен фото печат. Този процес осигурява изключителна здравина на табелката и ярки цветове на печата.

Табелката е с размери 18х12 см, което я прави подходяща за поставяне на вратата или върху стената. Този дискретен, но ефективен аксесоар създава приветствена атмосфера и предоставя визуална информация за текущото състояние на мястото - отворено или затворено. Това е особено полезно за сладкарници, когато се иска да се уведоми клиентите дали могат да влязат или не.

Табелката е перфектна идея за подарък за различни поводи като рожден ден, имен ден или специален повод. Тя е подходяща за подарък както за мъже, така и за жени, както и за приятели и приятелки. Съчетавайки функционалност и елегантен дизайн, тази табелка е незаменимо допълнение към интериора и ще добави шарм и индивидуалност към всеки пространство.

Не само е чудесно украшение за всяко място, но също така е практично и полезно средство за комуникация. Благодарение на нея, клиентите ще могат лесно да разберат дали една сладкарница или сладкарски цех е отворен и готов да ги посрещне или пък затворен и не приема посетители. Това помага за оптимизиране на работния процес и удовлетворяване на нуждите на клиентите.

Общо взето, табелката за врата "Отворено Затворено Торта" представлява стилен и практичен аксесоар, който е подходящ както за бизнес, така и за дома. Съчетавайки издръжливост и привлекателен дизайн, тя е перфектното допълнение към всяко място, което иска да бъде посетено или остане уединено.

Цена:
18 00 лв