Табелка за врата - Семейство

Продуктов код wdms3
5.00
794

Табелка за врата в правоъгълна форма.
Материал: PVC плоскост със златисто покритие. 
Размери: 14 х 7.5 cm; Дебелина:15mm.

Изработва се с името на семейството. 
*В полето "Желано име" може да впишете името.

3 поръчки за последните 23 часа
Желано име
Безплатно
Цена:
19 90 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
17 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Яна Загорова

Много съм доволна. Коректни и отзивчиви.

Виктория Василева

Поръчвала съм няколко пъти и съм доволна. Препоръчвам.

PeTia Geneva

за втора година взимаме календари страхотни ! Бърза и точни при изпълнение на поръчката!

Хрис Тина

Препоръчвам с две ръце ❤️

Toni Mihaylov

Невероятна изработка и качество, незаменим професионализъм и бързина. Препоръчвам с две ръце!!! :)

Наджие Джемалова

Много благодаря за календарите и подаръците,както винаги сте се справили отлично!

Магдалина Пешева

Страхотно и коректно обслужване!

Radi Dimitrova

Mn sa hubavi kalendarite, blagodarq za podaracite

Manuela Ananieva

Изключително коректни! След като от 6 други страници ми отказаха да направят щампата, която поисках, Art-Gift поеха ангажимента. Тениската е още по-страхотна, от колкото си мислех, че може да стане! А рожденика си получи щампата, за която вече мислех, че няма как да стане. Благодаря ви!

Ivanka Georgieva

Благодарим за прекрасните коледни календари, които изработихте бързо и професионално!
Допълнителна информация
Табелката за врата е в правоъгълна форма с гравирано името на семейството. Едно чудесно допълнение към вашия интериор, към вашата входна врата на къща или апартамент.
Табелката за врата - семейство е подходяща за подарък за вас самите или за ваши близки, изработена е от златиста PVC плоскост.

Какво представлява табелката за врата - Семейство?

Табелката за врата - "Семейство" е едно изящно и персонализирано допълнение към интериора на вашия дом или апартамент. Изработена в правоъгълна форма, тази табелка има гравирано името на вашето семейство, което я прави уникална и специална.

Изработена от златиста PVC плоскост, табелката е устойчива и елегантна. Декорациите образуват знака за безкрайност, символ на вечността на вашето семейство. Златистото покритие и гравираните елементи допълнително придават стил и класа на табелката.

Материалът, използван за изработката, е висококачествен PVC с лъскава повърхност, който е устойчив на вътрешни и външни условия. Това гарантира, че табелката ще запази своята красота и излъчване дълго време.

Предлагаме ви двойнолепяща лепенка за прикрепване на табелката към вратата, което я прави лесна за монтиране. Независимо дали табелката е предназначена за вашата входна врата или за вратата на вашата къща или апартамент, тя ще придаде уют и персонален завършек на вашия дом.

Тази табелка е също идеален подарък за вас или за ваши близки. Персонализираното име на семейството я прави особено подходяща за подарък със силно лично значение и емоционална стойност.

От какъв материал е изработена табелката за врата? 

Табелките са изработени от устойчива PVC плоскост, със златисто покритие и гравирани елементи. PVC плоскостта е с качествена лъскава повърхност, която е подходяща за вътрешни и външни условия. Материалът е изключително устойчив и качествен. Табелките за врата се прикрепят /монтират/ посредством двойнолепяща лепенка, която е предоставена от нас. 
Табелките за врата са предназначени за лепене на врата на къща или апартамент.

Какъв е размерът на табелката за врата - Семейство ?

Размери:
Дебелина -15mm.
Ширина -  7.5см
Височина - 14см. 

За какъв повод и за кого е подходяща табелката за врата - Семейство?

Изключително красива, различна и практична табелката за врата - Семейство, с която може да зарадвате ваши приятели. Табелката е страхотна идея за подарък или за друг специален повод. Подходящ подарък за самите вас, подарък за семейство или подарък за приятел/ка. С персоналната табелка за врата ще оставите красиви емоции и поводи за усмивки. 

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален. Ние в Арт Гифт предлагаме и други идеи за подарък и табелки за врата.
Цена:
19 90 лв