PVC табелка за врата Семейство

Код wdms2
5.00
796

Табелка за врата с името на семейството.
Материал: PVC плоскост със сребристо покритие. 
Размери: 11,5 х 8,5cm; Дебелина:15mm.

Изработва се с името на семейстовото.
*В полето "Желано име" може да впишете името, което желаете.

3 поръчки за последните 3 часа
Желано име
Безплатно
Цена:
19 90 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
4 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Няма добавени мнения
Допълнителна информация
PVC табелката "Семейство" е подходяща за входна врата за външни и вътрешни условия. В сребрист цвят, с продълговата форма и изрязана къщичка.
Едно чудесно допълнение към интериора и входната врата на вашия дом. Таблеката за врата е подходяща за подарък на ваши близки.

Какво представлява PVC табелката за врата Семейство?

PVC табелката за врата "Семейство" е уникално и стилно решение за всяка домакиня или домакин. Изработена от устойчива PVC плоскост със златисто покритие и гравирани елементи, тази табелка предлага качествена и лъскава повърхност, подходяща за вътрешни и външни условия. Нейната изключителна устойчивост и качество гарантират дълготрайна употреба.

Предназначената за лепене на вратата на къщата или апартамента, тази PVC табелка предоставя красив и универсален дизайн, който може да бъде персонализиран специално за вас, с името на вашето семейство. Това я прави прекрасен подарък за вас или за приятелско семейство. Със сигурност ще бъде оценена като оригинална идея за подарък.

Монтирането на табелката е бързо и лесно, благодарение на предоставената двойнолепяща лепенка. С тази красива PVC табелка за врата ще освежите входната си врата и ще посрещнете гостите с радост и усмивки. Не само че е практична и функционална, но също така ще придаде шик и стил на вашия дом.

Такава табелка е прекрасен символ на домашен уют и гостоприемство, който също така може да послужи като прекрасна декорация за входа на вашето жилище. Ако искате да направите незабравим подарък на приятели или близки, тази PVC табелка за врата "Семейство" е чудесен и подходящ избор.

От какъв материал е изработена табелката за врата? 

Табелките са изработени от устойчива PVC плоскост, със златисто покритие и гравирани елементи. PVC плоскостта е с качествена лъскава повърхност, която е подходяща за вътрешни и външни условия. Материалът е изключително устойчив и качествен. Табелките за врата се прикрепят /монтират/ посредством двойнолепяща лепенка, която е предоставена от нас. 
Табелките за врата са предназначени за лепене на врата на къща или апартамент. 

Какъв е размерът на табелката за PVC табелката за врата "Семейство"?

Размери:
Дебелина-15mm.
Ширина - 11.5см
Височина - 8.5см. 

За какъв повод и за кого е подходяща PVC табелката за врата "Семейство"?

С красив и универсален дизайн, PVC табелката за врата "Семейство" е страхотно решение за подарък. Изработва се персонално за вас, с името на семейството. Подходящ подарък е за приятелско семейство или самите вас. PVC табелката за врата "Семейство" е страхотна и оригинална идея за подарък. Чудеснен и подходящ подарък за семейство, подарък за приятел/ка. С тази красива PVC табелка за врата ще освежите входната врата и приветствате с радост и усмивки гостите.  

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален. Ние в Арт Гифт предлагаме голямо разнообразие от идеи за подарък.
Цена:
19 90 лв