Табелка за детска стая - Луна

Код woodsg_21
5.00
796

Красива табелка за детска стая.
Размери: 21х19см

Изработва се с желано от вас име. 
*В полето "Желано име" може да впишете името.

3 поръчки за последните 4 часа
Желано име
Безплатно
Цена:
29 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
17 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Няма добавени мнения
Допълнителна информация

От какъв материал е изработена красивата табелка за детска стая - Луна?

Табелката за детска стая е изработена е от MDF + висококачествен фото печат директно върху материала. За да направим подаръка максимално издръжлив, използваме специална нова технология, а именно - директен UV  печат, който се отличава с ярки и издръжливи във времето цветове. Това дава и гаранция на напечатотното изображение - 100 години, с което правите вашия подарък на практика вечен. Тези колоритни табелки за врата се прикрепят /монтира/ посредством двойнолепяща лепенка, която е предоставена от нас. Предназначени са за лепене на врата на детска стая. Изработват се с желано име.

Какъв е размерът на табелката за детска стая - Луна ?

Размери: 
Ширина: 21см
Височина: 19см

За кого и за какъв повод е подходяща страхотната табелка за детска стая - Луна?

Табелката за детска стая е изключително подходяща за изненада на едина малка принцеса. Тази красива табелка за детска стая - Луна е подходяща за подарък на дете, като подарък за рожден ден, подарък за имен ден, Деня на детето или друг специален повод. Направете подарък за най-добрата дъщеричка или подарък за детето на ваша приятелка. Всяко дете заслужава радост, дайте му още един повод с тази страхотна табелка за детска стая.

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален. Ние в Арт Гифт предлагаме голямо разнообразие от идеи за подарък.

Цена:
29 00 лв