• Подкатегории
  • покажи повече
 • Предназначение
 • Тема на тапет
  • покажи повече
 • Цвят на тапета
  • покажи повече
 • Цена
  •   -   лв

Тапети за Спалня

Тапети за Спалня

Какво представляват тапетите за спалня?

Когато казваме тапети за спалня, не се сещайте за хартиените тапети, с които преди се покриваха целите стени у дома. Новите и модерни интериорни решения ви представят едни по-различни и иновативни фототапети, с които можете да декорирате една, две стени или само пространството над таблата на леглото. За да откликнем на всички ваши нужди, сме създали богата галерия от изображения, сред които можете да изберете най-подходящото за вас и вашия дом.
Сред предложенията ни ще откриете много флорални дизайни, които със сигурност ще предадат допълнителна нежност на вашето кътче за почивка. Но освен тях можете да намерите и луксозни тапети за спалня с различни геометрични фигури и триизмерни форми. При тях ще видите не само красива картина, но и ще усетите дълбочината и безкрайността на изображението. Но може би сред най-интересните са абстрактните ни картини, освен прекрасен завършек на декорацията на стените, те ще ви позволят да използвате изображението си и да преоткривате различни форми и елементи сред нетипичните дизайнерски картини. 
И разбира се най-интересното оставяме за накрая. Какво по-интересно и оригинално от тапет за таван за спалнята ви. Сред тези картини ще откриете както картини на слънце и облаци, леко прикрити от нежни клони и прелитащи птички, но и необятното нощно небе, млечният път и далечните планети и звезди. Една красива гледка, която да ви помогне да заспите по-лесно или да ви позволи да мечтаете и пътувате в безкрайния космос.

Защо да изберете тапет за спалня?

Ние знаем колко важно е спалнята да бъде място за почивка, спокойствие и уют. Вероятно знаете, че цветовете могат действат на емоционалната ни същност. Точно поради тази причина тапетите за спалня, които ще видите в нашата категория са в цветови гами, които да не дразнят, а напротив, да действат отпускащо и възстановяващо.
Освен красотата, която придадат тези тапети за спалня, те са и изключително лесни за монтаж, можете да ги почиствате и забърсвате с влажна кърпа. Отнемат много по-малко време за монтаж, в сравнение с трудоемкото боядисване със стандартните бои за стена. Веднага след монтирането на тапетите, може да обзаведете и използвате стаята, защото няма този неприятен аромат на боя, което остава след поставянето на различни видове замазки. Изберете foto тапети за вашата спалня от Арт Гифт. Варненският производител на тапети.