• Производители
 • Подкатегории
  • покажи повече
 • Предназначение
 • Тема на тапет
  • покажи повече
 • Цвят на тапета
  • покажи повече
 • Цена
  •   -   лв

Тапети за Спалня

Виж още 24 продукта

Тапети за Спалня

Какво представляват тапетите за спалня?

Когато казваме тапети за спалня, не се сещайте за хартиените тапети, с които преди се покриваха целите стени у дома. Новите и модерни интериорни решения ви представят едни по-различни и иновативни фототапети, с които можете да декорирате една, две стени или само пространството над таблата на леглото. За да откликнем на всички ваши нужди, сме създали богата галерия от изображения, сред които можете да изберете най-подходящото за вас и вашия дом, както и разнообразие от материали всеки на различни цени.

Сред предложенията ни ще откриете много флорални дизайни, които със сигурност ще предадат допълнителна нежност на вашето кътче за почивка. Но освен тях можете да намерите и евнити  и луксозни тапети за спалня с различни геометрични фигури и триизмерни форми. При тях ще видите не само красива картина, но и ще усетите дълбочината и безкрайността на изображението. Но може би сред най-интересните са абстрактните ни картини, освен прекрасен завършек на декорацията на стените, те ще ви позволят да използвате изображението си и да преоткривате различни форми и елементи сред нетипичните дизайнерски картини. 
И разбира се най-интересното оставяме за накрая. Какво по-интересно и оригинално от тапет за таван за спалнята ви. Сред тези картини ще откриете както картини на слънце и облаци, леко прикрити от нежни клони и прелитащи птички, но и необятното нощно небе, млечният път и далечните планети и звезди. Една красива гледка, която да ви помогне да заспите по-лесно или да ви позволи да мечтаете и пътувате в безкрайния космос.

Защо да изберете тапет за спалня?

Ние знаем колко важно е спалнята да бъде място за почивка, спокойствие и уют. Вероятно знаете, че цветовете могат действат на емоционалната ни същност. Точно поради тази причина независимо дали ще изберете евтини или луксозни тапетите за спалня, които ще видите в нашата категория са в цветови гами, които да не дразнят, а напротив, да действат отпускащо и възстановяващо.
Освен красотата, която придадат тези тапети за спалня, те са и изключително лесни за монтаж, можете да ги почиствате и забърсвате с влажна кърпа. Отнемат много по-малко време за монтаж, в сравнение с трудоемкото боядисване със стандартните бои за стена. Веднага след монтирането на тапетите, може да обзаведете и използвате стаята, защото няма този неприятен аромат на боя, което остава след поставянето на различни видове замазки. Изберете foto тапети за вашата спалня от Арт Гифт. Варненският производител на тапети.

Ние в Art Gift предлагаме голямо разнообразие от тапети за спалня, които ще ви помогнат да превърнете вашата стая в уютно и спокойно пространство. Нашите продукти са изработени от висококачествени материали, които осигуряват дълготрайност и здравина на тапетите.

Ние разполагаме с голям избор от дизайни, цветове и текстури, които са идеални за създаването на мека и спокойна атмосфера в спалнята ви. Добър вариант е разположение на тапета в спалнята над леглото. Във всеки от нашите дизайни е обърнато внимание на всеки детайл, за да можем да ви предложим продукти, които ще ви помогнат да създадете това, което търсите.

Освен това, нашите тапети за спалня са лесни за почистване и поддръжка. Те са устойчиви на избледняване и на механични въздействия, което ги прави перфектни за всяка стая. Ние ви предлагаме и възможността да персонализирате дизайна на тапетите, като можете да промените цветовете, да добавите текст или изображения.

В Art Gift ние сме насочени към задоволяването на нуждите на нашите клиенти. Ние сме готови да ви помогнем да изберете най-подходящия продукт за вашата спалня, като вземате предвид вашия индивидуален стил и предпочитания.

За да се вдъхновите и да разгледате нашата колекция от тапети за спалня, посетете нашия онлайн магазин или ни посетете в нашият магазин във Варна. Ние предлагаме безплатна доставка на нашите продукти и ги печатаме по размер на клиента. Ние вярваме, че с нашите тапети за спалня ще получите това, което сте търсили - спокойствие, уют и комфорт.

Освен това, нашите тапети за спалня предлагат и допълнителни ползи. Те могат да ви помогнат да скриете недостатъците на стените, да вдъхнете живот на стара мебел или да създадете изцяло нов интериор. Тапетите могат да се използват като акцент в стаята, като допълнение към другите детайли и мебели, за да създадете единствен и привлекателен дизайн.

При избора на тапети за спалня е важно да се вземат под внимание някои фактори, като размера на стаята, индивидуалния вкус и стил на обзавеждане, както и бюджета. В Art Gift ние предлагаме широка гама от тапети за спалня на достъпни цени, които могат да се приспособят към вашите нужди.

Ние сме на разположение да ви консултираме по въпросите на избора на правилните тапети за вашата спалня и да ви предложим индивидуално решение за вас. С нашите тапети за спалня, вие ще можете да превърнете вашата стая в оазис на спокойствие, уют и комфорт, който ще ви предложи един нов начин за живот и почивка.

За повече информация и за да разгледате нашата колекция от тапети за спалня, посетете нашия онлайн магазин или ни посетете в нашият магазин във Варна. Ние сме на разположение да отговорим на всички ваши въпроси и да ви помогнем да изберете най-доброто за вашата спалня.