• Производители
 • Подкатегории
  • покажи повече
 • Предназначение
 • Тема на тапет
  • покажи повече
 • Цвят на тапета
  • покажи повече
 • Цена
  •   -   лв

Тапети за Хол

Тапети за Хол

Какво представляват тапетите за хол?

В последните години фототапетите все повече изместват стандартните бои и замаски и отново се връщат на мода. Освен по-бърз и лесен начин да завършите ремонта у дома, тапетите са и по-практичното решение, ако имате нужда от освежаване на дома или просто добавяне на малко детайли. Апликациите на тапети за хол все повече набира популярност у нас. В зависимост от нуждите на вашия дом и интериор можете да изберете сред различни варииации в цветовете и дизайните. Тъй като помещението позволява да използвате въображението си и да разгърнете дори най-смелите си интериорни решения, ние сме подбрали в тази категория триизмерни, абстрактни и нестандартни решения. Чрез тях можете не само да добавите тапет в хола, но и да го превърнете във вашето лично екстравагатно местенце, в което да посрещате своите гости.
Разбира се имам и някои по-стандартни и практични предложения с по-изчистен и универсален дизайн. Сред тях можем да предложим различни видове мрамор, в комбинация с дърво или изчистен, тухлени и каменни стени. Но също така и много жветни и нежни модели с рози, божури, тапети с орхидеи, с които да придадете нежност и уют на помещението. А най-интересното е, че можете да поставите тапет не само на стените, но и да изберете тапет за таван за хола. Дневно или нощно небе, красиви облаци или планети, без значение кое от тях ще изберете, със сигурност ще се потопите в магията му, когато се излегнете на дивана.
Някои от изображенията са с интересен триизмерен дизайн, дори стаята да е по-малка, с този тип фототапети за хол можете да създадете оптическа илюзия за уголемяване на помещението, защото самите картини имат заложена дълбочина, която да създаде усещянето за по-голямо и просторно помещение.

Защо да изберете тапет за хол?

Освен, че ще спестите време и усилия по време на ремонта у дома, можете да изберете по-смели и интересни интериорни решения, които не биха били възможни със стандартните замазки. С тапетите за хол можете да апликирате цялата стая или само една стена, когато желаете да бъде акцент в помещението. А времето за аплиция няма да бъде повече от няколко часа, в зависимост от площта, която желаете да покриете. Също така ще избегнете неприятната миризма на боя и ще можете по-бързо да пристъпите към финалните щрихи в декорацията. Разнообразие от 3d тапети за хол на атрактивни цени от online магазин Арт Гифт - Варна