• Подкатегории
  • покажи повече
 • Цвят
  • покажи повече
 • Повод
 • Пол
 • Подарък за
 • Цена
  •   -   лв

Алкохол

На страницата "Алкохол" в категория "Тениски" на Art-Gift.net може да откриете разнообразие от тениски с алкохолни мотиви и надписи. Идеалният подарък за любителите на алкохола и хумора, тези тениски са с изключително качество на печат и материали. Те са подходящи за носене в различни поводи като парти, клубове, концерти, барове и други места за забавление. Също така, тези тениски могат да бъдат подарък за рожден ден, имен ден или друг специален повод за приятел, колега или роднина. Изберете от голямо разнообразие от мотиви и размери, които са налични в нашия магазин във Варна.

Алкохол

В категорията "Алкохол" на Art-Gift.net ще откриете интересни и оригинални дамски и мъжки тениски, свързани с любими алкохолни напитки. Ние предлагаме разнообразие от дизайни, свързани с вино, бира, уиски, ром и други алкохолни напитки, които със сигурност ще задоволят всеки вкус.

Нашият избор от тениски е с удобно и модерно изрязване, изработени от висококачествени материали, които ще Ви осигурят комфорт и удобство. Те са подходящи за носене както на ежедневни срещи, така и на специални поводи и събития.

Всички тениски са със забавни, креативни и оригинални надписи и дизайни, които правят тези дрехи перфектни за подарък на всеки, който обича алкохолни напитки. Те са идеален подарък за рожден ден, имен ден, Коледа или Нова година.

Поръчайте Вашата любима тениска сега и направете един оригинален и забавен подарък на приятел или любим човек!

Сред продуктите в категорията "Алкохолни тениски" ще намерите забавни и креативни модели, предназначени за любители на алкохола и забавленията. Тези тениски са изработени от висококачествени материали, като памук и полиестер, за да гарантират комфорт при носене и лесна поддръжка.

В тази категория ще откриете множество дизайни, съчетаващи забавни надписи, снимки и символи на любимите алкохолни напитки като бира, вино, уиски, текила, ром и др. Тези тениски са подходящи за носене по всякакъв повод - от парти до спокойна вечер в домашни условия.

Ако сте любител на алкохола или търсите подарък за приятел или близък, който е такъв, тези тениски са перфектното решение. Отличават се с уникален и забавен стил, който може да подчертае вашата индивидуалност и да ви накара да се чувствате удобно и уверено.
Тениските, които предлагаме в категорията "Алкохол" на нашия сайт, са изработени от висококачествени материали и са налични в различни цветове. Ние използваме специалната DTG технология за печат, която позволява да създаваме ярки, детайлни и устойчиви на избеляване изображения върху тениските. DTG технологията е съкращение от "Direct To Garment" и представлява напълно автоматизиран процес на печат върху текстил, при който специализиран принтер нанася мастило директно върху тъканта. Този метод на печат е изключително качествен и подходящ за печатане на графични изображения, текстове и лога.