Дамска тениска за имен ден - Изяж Гергана, Спаси агне!

Бял XS
Код ta347
5.00
802
Таблица с размери

Дамска тениска за имен ден – Изяж Гергана, Спаси агне!
Състав: 100% памук
Директен печат върху тениска с безвредни мастила. Мастилото прониква в структурата на тениската. Печатът е изключително устойчив във времето.

5 поръчки за последните 1 часа
Размер Дамски
Желано име
Безплатно
Цена:
27 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
12 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

С голяма радост ви представяме един от любимите ни подаръци за Гергьовден, с който да зарадвате една жизнерадостна и усмихната дама. Ако изберете забавна тениска за подарък, без съмнение ще подарите и много забавни моменти. За да избягате от скучните и еднообразни предложения, ние създаваме за вас уникални и готини тениски, с модерна и интересна визия, които без съмнение ще се превърнат в любимо облекло  на всеки, който получи тениска с щампирано тяхно име.Можете да направите и интересни комбинация като изберете еднакви дизайни, които да отпечатаме върху чаши, тениски, ключодържатели или възглавнички. Разгледайте нашия онлайн каталог за подаръци, в който сме сигурни, че ще намерите точно това, което пасва най-добре на вашата приятелка .


Прането поврежда ли тениските ?

Прането не поврежда тениските. Използваме висококачествени материали и поради тази причина напечатаните или щамповани изображения не се повреждат от прането им. Препоръчителната температура за пране е 30 градуса. Това удължава живота на вашата тениска. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО тениските се перат от опаковата страна.

Мога ли да гладя тениските?

Разбира се! Можете да гладите спокойно вашите тениски. Важно правило е да ги гладите от опаковата им страна.

От каква материя са тениските?

Тениските са от 100% памук. Устойчиви са на пряка слънчева светлина и пране.

Мога ли да сложа щампа на гърба на тениската ?

Да, можете да сложите щампа и на гърба на тениската, като съответно цената на продукта ще се увеличи. За точна цена, може да се свържете с наш оператор през чата или като позвъните на посочените телефони в секция “Контакти”.

Какви са размерите на тениските ?

В посочената таблица можете да видите размерите на тениските ВИЖ ТУК

 

Цена:
27 00 лв