Тениска - Изяж Георги, Спаси агне!

Бял S
Код ta346
5.00
796
Таблица с размери

Тениска – Изяж Георги, Спаси агне! 
Състав: 100% памук
*Изработва се с име по ваш избор
Директен печат върху тениска с безвредни мастила. Мастилото прониква в структурата на тениската. Печатът е изключително устойчив във времето.

4 поръчки за последните 19 часа
Размер Мъжки
Желано име
Безплатно
Цена:
27 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
10 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Прането поврежда ли тениските ?

Прането не поврежда тениските. Използваме висококачествени материали и поради тази причина напечатаните или щамповани изображения не се повреждат от прането им. Препоръчителната температура за пране е 30 градуса. Това удължава живота на вашата тениска. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО тениските се перат от опаковата страна.

Мога ли да гладя тениските?

Разбира се! Можете да гладите спокойно вашите тениски. Важно правило е да ги гладите от опаковата им страна.

От каква материя са тениските?

Тениските са от 100% памук. Устойчиви са на пряка слънчева светлина и пране. Нежната и приятна материя в комбинация със забавния дизайн ще се превърнат в най-любимия подарък за имен ден, който ваш приятел е получавал.

Мога ли да сложа щампа на гърба на тениската ?

Да, можете да сложите щампа и на гърба на тениската, като съответно цената на продукта ще се увеличи. За точна цена, може да се свържете с наш оператор през чата или като позвъните на посочените телефони в секция “Контакти”. Добавянето на персонален елемент може да превърне всички ваши хрумки в уникални идеи за подаръци, с които да очаровате своите най-близки приятел, колеги или семейство.

Какви са размерите на тениските ?

В посочената таблица можете да видите размерите на тениските ВИЖ ТУК

За какъв повод и за гото е подходяща тениската Изяж Георги, Спаси агне?

Без съмнение ще се съгласите с нас, че това е един наистина оригинален подарък за Гергьовден. Забавен дизайн с агънце и барбекю и хумористичен текст са прекрасната комбинация, която създава един нестандартен подарък за мъж. Освен, че ще запази споменът от готиния празник, тениската със забавна щампа ще предизвика много смях, усмивки и весели моменти. 

 

Цена:
27 00 лв