• Подкатегории
  • покажи повече
 • Цвят
 • Повод
 • Пол
 • Размер
  • покажи повече
 • Подарък за
 • Цена
  •   -   лв

Тениски с Шевици

Тениски с Шевици

"Шевици" е специален фолклорен орнамент, който се среща в българската народна носия. Тези тениски, които предлагаме, имат принтирани шевици като дизайн, който е инспириран от традиционните мотиви и символи в българския фолклор. Всяка шевица има свое значение и символизира различни неща, като например растеж, богатство, здраве и др. Тези тениски са подходящи за всички, които обичат да изразят своята любов към българската култура и традиции. Те могат да бъдат чудесен подарък за всеки, който цени българската народна култура и история. Тениските са изработени от висококачествени материали, които гарантират дълготрайност и комфорт при носене. Отличават се с уникалния си дизайн, който ще привлече вниманието на всички около вас. Можете да изберете между различни размери и цветове, които отговарят на вашите предпочитания. Всички тениски са изработени със специална технология на печат, която гарантира ярки и наситени цветове, без да се избледняват при изпиране. Качеството на нашите продукти е винаги на първо място, а нашите клиенти са винаги нашето внимание. Ако имате въпроси или нужда от съвет, нашите професионални консултанти са винаги на разположение да ви помогнат.

Тениските с шевици, които предлагаме, не само са функционални и удобни за носене, но и са красиви и уникални. В традиционния български фолклор шевиците представляват съвкупност от шевове, образуващи форми със символично значение. Всяка шевица има определено значение и символика, като например "змийова шевица", която се смята за защитителка от злото око, или "птича шевица", която се свързва с мъдростта и духовността.

Тениските с шевици, които предлагаме, включват мотиви от традиционната българска култура и изкуство. Шевиците са изработени от висококачествени материали, като памук и полиестер, които осигуряват комфортно и приятно носене през целия ден.

Възможностите за персонализация на тези тениски са множество. Можете да изберете между различни цветове и дизайни на шевици, както и да добавите своя собствена графика или лого. Това ги прави перфектни за различни поводи, като семейни тържества, корпоративни събития, рекламни кампании и много други.

Нашите професионални консултанти са на разположение да ви помогнат при избора на най-подходящите тениски с шевици за вашата цел и да ви предоставят съвети и насоки относно персонализацията им. С нас можете да бъдете сигурни, че ще получите висококачествени продукти и професионално обслужване.