• Производители
 • Подкатегории
  • покажи повече
 • Предназначение
 • Тема на тапет
  • покажи повече
 • Цвят на тапета
  • покажи повече
 • Цена
  •   -   лв

Фото Тапети

Разгледай още:
Арт Тапети Тапети Цветя Детски Тапети Тапети Космос Тапети за таван Тапети Природа Тапети с Пейзажи Тапети с Животни Абстрактни тапети Триизмерни тапети 3D - Тапети за спалня Фототапети с карти на света

Фото Тапети

Фото тапети с изображение по ваш избор. Фото тапети с уникален дизайн - една страхотна идея да направите оригинален подарък за дома си. Пренесете красотата на заобикалящият ни свят на стената си. Автомобили, градове, световни забележителности, природни кътчета. Това са едни от малкото идеи, от които можем да Ви предложим за дизайнерски фототапети. Фото тапетите са подходящи за всякакви помещения. Направете този невероятен подарък за дома си. Зарадвайте себе си и блеснете пред близките и приятелите си ! Разнообразие от тапети за спалня, тапети за хол, тапети за детска стая, тапети за коридор, тапети за антре, тапети за спа салон, студио, тапети за офис, тапети за салон за красота, тапети за заведение, тапети за хотел и др. Предлагаме също печат на тапети с предоставено от Вас изображение. Можете да изберете подходяща снимка за тапет от сайта www.123rf.com. когато избирате изображение за печат на тапет е необходимо изображението да е с висока резолюция, по възможност търсете векторни файлове. Фототапетите отпечатани на основа от нетъкан текстил са едни от най препоръчваните тапети, това е така защото те се монтират и евентуално демонтират много лесно, текстила е мек материал, има дишаща функция и не позволяна на стените да се образува мухал. Тапетите са хипоалергични и не предизвикват алергии. Разнообразие от 3d фототапети отпечатани на основа отнетъкан текстил  или флис основа. Възможно е отпечатване и на самозалепващи фототапети като те са с лесен монтаж и за изключително подходящи за дома офиса спалнята кухнята. Вижте новите ни модели фототапети за спалня. За гр. Варна, можете да посетите нашият магазин за тапети където ще можете да разгледате структурите, както и видовете дизайни за фототапет Абстрактни тапетиАрт ТапетиТапети ПейзажиДетски ТапетиТапети КосмосТапети ПриродаТапети с ЖивотниТапети ЦветяТриизмерни тапетиТапети за таван
 

Тапети или фототапети ?

Фото тапети с уникален дизайн – една страхотна идея да направите оригинален подарък за дома си. Пренесете красотата на заобикалящият ни свят на стената си. Автомобили, градове, световни забележителности, природни кътчета. Това са едни от малкото идеи, от които можем да Ви предложим за фототапети.

За какви помещения са подходящи фототапетите ?

Фото тапетите са подходящи за всякакви помещения. Направете този невероятен подарък за дома си. Зарадвайте себе си и блеснете пред близките и приятелите си ! Разнообразие от тапети за спалнятапети за холтапети за детска стаятапети за коридортапети за антретапети за спа салонстудиотапети за офистапети за салон за красотатапети за заведениетапети за хотел и др.

Фототапет по ваша идея

Предлагаме също печат на тапети с предоставено от Вас изображение. Можете да изберете подходяща снимка за тапет от сайта www.123rf.com. когато избирате изображение за печат на тапет е необходимо изображението да е с висока резолюция, по възможност търсете векторни файлове.

Видове фототапети

Фототапетите отпечатани на основа от нетъкан текстил са едни от най препоръчваните тапети, това е така защото те се монтират и евентуално демонтират много лесно, текстила е мек материал, има дишаща функция и не позволяна на стените да се образува мухал. Тапетите са хипоалергични и не предизвикват алергии.

Разнообразие от 3d фототапети отпечатани на основа отнетъкан текстил  или флис основа, винилови тапети. Възможно е отпечатване и на самозалепващи фототапети като те са с лесен монтаж и за изключително подходящи за дома офиса спалнята кухнята. Вижте новите ни модели фототапети за спалня. За гр. Варна, можете да посетите нашият магазин за тапети където ще можете да разгледате структурите, както и видовете дизайни за фототапети с ефект на оптично уголемяване на помещението.

Тапети по категории и теми

фототапети с цветя, пейзажи от природата, животни, графити, мостове, градове, много други.

Онлайн магазин АртГифт е производител на тапетите. Ако търсите тапети за спалнята, тапети за детската стая или тапети за хола. то ние имаме решение за вас. Хартиени тапети, флис тапети, тапети от нетъкан текстил, винилови тапети.