Тапет-Фигурална плетеница

Флис - Канаваца
Код WALL-09
5.00
694

Тапет- Фигурална плетеница . Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

 

2 поръчки за последните 1 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
8 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Безплатна визуализация за вашите стени

Заснемете участъка от стаята, където искате да поставите тапет. Качете вашата снимка чрез формуляра по-долу. Нашият дизайнерски екип ще създаде персонализирана интериорна визуализация безплатно според вашите предпочитания.

Моля, изпратете вашата снимка във формат jpeg, jpg, png. Големината на файла не трябва да надвишава 32 MB.

Мнения от клиенти

Петя

Фототапетът е невероятен! Качеството на печата е изключително, а монтажът беше лесен. Благодарим ви!

Й. Христова

Фототапетът е със страхотен дизайн и качество. Стаята ни стана много по-уютна.

Александра

Фототапетът изглежда страхотно! Бяхме приятно изненадани от качеството и леснотата на монтажа.

Ralitsa

Фототапетът внесе свежест в спалнята ни. Цветовете са живи и ярки. Определено ще поръчам отново!

И.Иванова

Много лесен за поставяне и безупречен дизайн. Благодарим!

Д.Желев

Получихме нашия тапет много бързо и сме изключително доволни от резултата. Стаята изглежда като нова!

Деница

Фототапетът превърна хола ни в истински оазис. Качеството на печата е супер.

Анелия

Качеството надмина очакванията ми, а цветовете са толкова наситени

Иванка

Изключително доволна съм от качеството на фототапета! Изображението е много ясно и цветовете са ярки. Лесен за поставяне и придава невероятен завършек

Иванка Борисова

Чудесен фототапет

Тапет- Фигурална плетеница , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет -Фигурална плетеница ?

Фигуралната плетеница е един абстрактен тапет, който е идеален за всяка стая в дома или офиса. Този тапет е подходящ за спалнята, всекидневната, кухнята, хола, коридора или работното място.

Цветовете на тапета са тъмно кафяво, светло кафяво, зелено и бежово. Тъмно кафявият цвят придава усещане за топлина и уют, докато светло кафявото и бежовото създават по-светла и благоприятна атмосфера. Зелените нюанси допринасят за природно усещане и освежават визуално пространството.

Дизайнът на тапета представлява фигурална плетеница, което придава интересен и уникален вид. Плетеницата е символ на свързаност и единство, което може да придаде допълнителен смисъл и символика на интериора.

Този абстрактен тапет съчетава модерни и изчистени линии с топли цветове, което го прави подходящ за различни стилове на декорация. Той може да се използва както за създаване на акцент в стаята, така и за оформяне на цялостен и хармоничен интериор.

С Фигуралната плетеница тапет ще добавите уникален и стилен акцент във вашият дом, създавайки уютна обстановка и визуален интерес.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Фигуралната плетеница тапет е подходящ за всяка стая в дома или офиса. Със своите топли цветове и интересен дизайн, той може да се използва в спалнята, всекидневната, кухнята, хола, коридора или офиса. Тапетът ще придаде уют и стил на всяко помещение, създавайки благоприятна атмосфера. Независимо дали искате да създадете акцент в стаята или да оформите цялостен интериор, Фигуралната плетеница тапет е отличен избор за добавяне на уникален и модерен вид на помещението.

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв