Тапет-Фигурална плетеница

Флис - Канаваца
Продуктов код WALL-09
5.00
794

Тапет- Фигурална плетеница . Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

 

2 поръчки за последните 5 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
4 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Даяна Костадинова

Получих календарите,страхотни са! Благодаря от ❤️ Весели празници!

Боряна Цветкова

Благодаря Ви много за календарите и прекрасните подаръци. Както винаги 7ма година вече всичко е перфектно.

Йолина Николова

Много благодаря за топлото отношение и бързата изработка

Хрис Тина

Препоръчвам с две ръце ❤️

Eli Dimitrova

Благодаря за прекрасните календари! За поредна година си поръчам от вас и съм много доволна винаги сте бързи и коректни. Страхотни сте! Препоръчвам!

Надя Николова

Благодаря за календарите и подаръците към тях. Страхотни са! :)

Полина Иванова Станчева

За втора година поръчвам календари от вас, изключително доволна съм от качеството, страхотна комуникация с екипа ви! Прекрасни сте!

Eli Ignatova

Получих календарите, които бях поръчала, доволна съм. Ще Ви препоръчвам! Весели празници! :)

Симона Чеперигова

Много, точни. Страхотно качество, препоръчвам на 100%

Сабина Георгиева

Точни и коректни.Препоръчвам с две ръце!
Допълнителна информация

Тапет- Фигурална плетеница , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет -Фигурална плетеница ?

Фигуралната плетеница е един абстрактен тапет, който е идеален за всяка стая в дома или офиса. Този тапет е подходящ за спалнята, всекидневната, кухнята, хола, коридора или работното място.

Цветовете на тапета са тъмно кафяво, светло кафяво, зелено и бежово. Тъмно кафявият цвят придава усещане за топлина и уют, докато светло кафявото и бежовото създават по-светла и благоприятна атмосфера. Зелените нюанси допринасят за природно усещане и освежават визуално пространството.

Дизайнът на тапета представлява фигурална плетеница, което придава интересен и уникален вид. Плетеницата е символ на свързаност и единство, което може да придаде допълнителен смисъл и символика на интериора.

Този абстрактен тапет съчетава модерни и изчистени линии с топли цветове, което го прави подходящ за различни стилове на декорация. Той може да се използва както за създаване на акцент в стаята, така и за оформяне на цялостен и хармоничен интериор.

С Фигуралната плетеница тапет ще добавите уникален и стилен акцент във вашият дом, създавайки уютна обстановка и визуален интерес.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Фигуралната плетеница тапет е подходящ за всяка стая в дома или офиса. Със своите топли цветове и интересен дизайн, той може да се използва в спалнята, всекидневната, кухнята, хола, коридора или офиса. Тапетът ще придаде уют и стил на всяко помещение, създавайки благоприятна атмосфера. Независимо дали искате да създадете акцент в стаята или да оформите цялостен интериор, Фигуралната плетеница тапет е отличен избор за добавяне на уникален и модерен вид на помещението.

Цена:
38 00 лв