Тапет - Гора от сенки

Флис - Канаваца
Продуктов код wall25863961
5.00
794

Тапет - Гора от сенки. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

1 поръчка за последните 20 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
19 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Ивалена Вълчева

Благодаря ви! Нещата които правите са страхотни! Благодаря! -

Виолета Петкова

Календарите, които поръчах са с отлично качество и бърза изработка. Картината върху канава се е получила чудесно!

Diana Stoyanova

Много добро качество на продуктите,бърза изработка,добра комуникация! Препоръчвам горещо! Благодаря ви!

Елена Станева-Николова

Страхотни календари и подаръци. Благодаря Ви от ❤️ за отзивчивостта и отношението!!!

Катето Колова

Винаги бързи коректни, винаги с грижа и внимание към клиентите си. За поредна година поръчвам календари и винаги оставам доволна.

Margarita Paunova

Календарите са страхотни.Благодаря.

Вилиана Емил

Календарите които поръчах са уникални

Мирела Стайкова

Изключително съм доволна! Точни , бързи и коректни. Благодаря на целия екип. Препоръчвам !!!

Ели Илиева

Перфектно качество! За поредна година съм предоволна!!!

Ирина Енчева

Изключително съм доволна,календарите са страхотни,а изработката бърза
Допълнителна информация

Тапет - Абстрактна мрежа , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Гора от сенки ?

Тапет за всекидневна "Гора от сенки" е едно абстрактно произведение, което въвлича зрителя в мистериозната красота на естеството. Върху светло сивата основа се разпръскват изображения на гора, създадени от сенките на дървета. Тези сенки представляват тъмно сиво, зелено и бяло, което създава изключителна визуална хармония.

Цветовата палитра, използвана в тапета, е умиротворяваща и излъчва спокойствие. Съчетанието на светло сивото с цветовете на природата придава усещане за естествена свежест и спокойствие. Това е идеален избор за спалня, всекидневна, коридор, хол или офис, където се стремите да създадете релаксираща и приятна обстановка.

Абстрактният дизайн на тапета придава възможност за интерпретация и различно възприятие от страна на различните хора. Гората от сенки може да бъде възприета като символ на покой и уединение, като припомняне за природата и нейната магия. Този тапет има способността да внесе доза природен шарм и свежест във вашето помещение, като в същото време създава приятна атмосфера за почивка и релаксация.

Без значение дали ще изберете да го приложите в спалнята, всекидневната, коридора, хола или офиса си, тапетът "Гора от сенки" ще придаде изтънченост и уют на всяко помещение. Със своето абстрактно изображение на природата, той ви предлага възможността да създадете впечатляващ интериор, който ще изразява вашата индивидуалност и ще ви връща към приятните спомени от природата.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът "Гора от сенки" е подходящ за различни пространства и помещения. Благодарение на своята спокойна цветова палитра и абстрактния дизайн, той ще внесе усещане за хармония и естественост във всяко помещение. Тапетът е идеален за спалня, всекидневна, коридор, хол или офис. Неговата изразителност и визуална привлекателност ще добавят шарм и стил към интериора, създавайки приятна обстановка за почивка, релаксация и вдъхновение.

Цена:
38 00 лв