Тапет - Дървена стена

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-06
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Тапет – Дървена стена  . Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

5 поръчки за последните 21 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
18 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Виолета Маринова

Днес получих календарите които поръчах. Първо искам да изкажа огромната си благодарност че ми бяха изпратени преди Коледа както ми обещаха. Изключително добро отношение и коректни. Поръчвам за пореден път и пак ще поръчвам. Календарите са страхотни и надминават очакванията. Благодаря и за подаръка! Весели празници на целия екип! Продължавайте в същия дух и да радвате хората! ❤️❤️❤️❤️❤️

Йорданка Василева

art-gift те са топа, каквото е поръчано това е и получено, на приемлива цена

Благовес

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Лилия Иванова

Изключително коректни! Благодаря!

Pipilota Grigorova

Много любезни.. Страхотни календари с много добро качество ❤️ Благодарим

Elizabeth Spasova

Благодаря за приятните спомени, които изработвате. Доверявам ви се не за първи, а за пореден път и ще ви се доверя отново! Очарована съм от вниманието, изпипването на детайлите, коректното отношение и бързината.

Цветелина Мотовска

Перфектно качество на календарите! Много благодаря и за подаръка!

Дима Стоянова

Много съм оволна. Изработиха бързо и чудесно поръчката

Десислава Йорданова

Прекрасно изпълнение! Бързо, точно и коректно! Благодаря ви, Art-Gift!

Miroslava Vladova

много бърза поръчка благодаря ви
Допълнителна информация

Тапет - Дървена стена , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Дървена стена?

Тапетът "Дървена стена" е една впечатляваща и реалистична арт картина, която въздейства със своята природна красота и топлина. Той въздава усещането за дървена структура с дълбоки, наситени кафяви нюанси, които създават уют и приятна обстановка в помещението.

Тапетът представя дървени плоскости, подредени една до друга, внимателно изработени, за да се запази оригиналната текстура и естетика на дървото. Всяка плоскост притежава характерни пръски и пукнатини, които добавят реалистичност и още по-голямо усещане за автентичност.

Този тапет е подходящ за различни помещения и среди. В хола или дневната, той създава атмосфера на топлина и уют, като внася природната красота на дървото в интериора. В офисното пространство, тапетът може да добави усещане за естественост и да помогне за постигане на по-приятна работна обстановка. В коридора, той може да служи като визуален акцент и да придаде изисканост и стил.

Тапетът "Дървена стена" е перфектен избор за всички, които желаят да променят интериора си и да добавят елементи от природата в своето пространство. Със своите реалистични детайли и кафяв цвят, този арт тапет създава една уникална атмосфера, която може да се наслаждавате всяка денонощие.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът "Дървена стена" е подходящ за различни помещения в дома или офиса. Той може да бъде използван в хола, дневната, офисното пространство или коридора. Със своята реалистична дървена текстура и кафяв цвят, този тапет създава уютна и приятна обстановка. Независимо дали желаете да добавите природни елементи във вашия дом или да освежите интериора на офиса си, тапетът "Дървена стена" ще бъде стилен и елегантен избор, придаващ на пространството уникална атмосфера и визуална привлекателност.

Цена:
38 00 лв