Тапет - нощни светлини

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-s-141
5.00
794

Тапет – нощни светлини  . Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.
 

1 поръчка за последните 16 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
20 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Надежда Христова

Страхотно качество и бърза изработка+доставка! Вече 2ра година поръчвам календари от вас и съм много доволна!

Ивайла Тодорова

Страхотна работа, отлична комуникация при оформянето на поръчката!

Албена Чиликова

Поръчвала съм няколко пъти и съм доволна. Препоръчвам.

Орнелия Зайкова

Много коректни и бързи с доставката.

Ивана христова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Diana Panayotova

positive review Прекрасни неща изработват! Поръчах няколко неща всичко е точно както желаех по индивидуалната поръчка!!! Много коректни и бързи!!! Препоръчвам с две ръце -

Donna Tumbalova

Благодарим за прекрасните календари и за всичко, което направихте за нас! Препоръчвам с две ръце!

Георгиева Мария

календарите са страхотни

Боряна Бендерова

Благодарим за чудесните календари. Получихме бързо и добро обслужване.

Radi Dimitrova

Mn sa hubavi kalendarite, blagodarq za podaracite
Допълнителна информация

Тапет - нощни светлини , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет нощни светлини ?

Този абстрактен тапет ще внесе живот и светлина във вашия дом или работно място. Той изобразява нощна гледка към модерен град, през който протича река, осветена от мост и сгради. Цветовете са наситени и контрастни, създавайки динамичен и стилен ефект. Лилавото небе придава мистичност и романтика на картината, докато жълтото, кафявото и зеленото акцентират детайлите и формите на градската среда. Тапетът е подходящ за различни помещения, като спалня, всекидневна, хол, коридор или офис, където ще допринесе за уютна и модерна атмосфера. Тапетът е лесен за поставяне и издръжлив на износване. Насладете се на тази невероятна гледка всеки ден с този абстрактен тапет!

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

 

Този абстрактен тапет е подходящ за всяко помещение, където искате да добавите цвят и светлина. Той ще се впише добре в спалня, всекидневна, хол, коридор или офис, като създаде усещане за простор и градска енергия. Тапетът ще внесе стил и настроение във вашия дом или работно място. 

Цена:
38 00 лв