Фототапет Абстрактен кон 2

Флис - Канаваца
Продуктов код wall1179370
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

1 поръчка за последните 18 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
13 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Виолета Маринова

Днес получих календарите които поръчах. Първо искам да изкажа огромната си благодарност че ми бяха изпратени преди Коледа както ми обещаха. Изключително добро отношение и коректни. Поръчвам за пореден път и пак ще поръчвам. Календарите са страхотни и надминават очакванията. Благодаря и за подаръка! Весели празници на целия екип! Продължавайте в същия дух и да радвате хората! ❤️❤️❤️❤️❤️

Г. Костадинова

Изключителни професионалисти! Радвам се, че за пореден път избрах вас! Препоръчвам.

Виктория Василева

Поръчвала съм няколко пъти и съм доволна. Препоръчвам.

Преслава

Бърза реакция, бодито е чудесно.

Petq Valerieva

Бързи и коректни ! Благодаря за календаръците и подаръците, станали са супер !

Снежина Илия Василеви

За пореден път съм доволна от вас изключително коректни

Ася Димитрова Чуклева

За пореден път поръчвам от вас и съм изключително доволна! Благодаря ви!

Yuleto Petrova

Изключително доволна от поръчката ми.

Irena Ilieva

Препоръчвам! Поръчахме детски календари и останахме много доволни! Перфектно изпълнение, бързи и коректни! Благодаря Ви, Art-Gift!

Marieta Nedyalkova

Изключително коректни! Благодаря за точността!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Абстрактен кон 2 ?

Тапетът "Абстрактен кон" е изключително впечатляващо произведение на изкуството, което ще придаде уникалност и елегантност на всяко помещение. Изображението представлява кон, изобразен в тъмно и светло сиво, в съчетание с абстрактни елементи.

В центъра на тапета се издига грациозният профил на коня, който придава изразителност и естетика на композицията. Той е изпълнен със смелост и енергия, която ще донесе динамичност във вашия интериор. Изчистените линии и контури на коня придават елегантност и хармония на целия дизайн.

Една от най-интересните детайли в тапета са малките ромбовидни фигури, които се отделят от контура на коня. Те придават допълнителна абстрактност и оригиналност на общото изображение. Структурата и формите на ромбовете добавят дълбочина и измерение към тапета, като му придават почти тримерен ефект.

Тапет за хол "Абстрактен кон" е подходящ за различни помещения в дома или офиса. Съчетанието от тъмно и светло сиво го прави универсален и лесно съвместим с различни интериорни стилове. Той ще създаде уют и хармония във вашата спалня, добавяйки доза творчество и изящество. Във вашата всекидневна, кухня, коридор или хол, тапетът ще бъде впечатляващ акцент, който ще вплете усещане за изкуство във всяко пространство.

Избирайки тапет "Абстрактен кон", ще получите не само красиво изображение, но и възможността да създадете уникално и индивидуално пространство. Неговата абстрактна естетика ще привлича вниманието и ще създава приятна атмосфера, докато вие се наслаждавате на красотата и вдъхновението, което предлага.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът "Абстрактен кон" е подходящ за различни интериорни помещения, включително спалня, всекидневна, кухня, коридор, хол и офиси. Неговата абстрактна естетика и елегантно изображение на коня могат да придадат усещане за изкуство и индивидуалност във всяка стая. Без значение дали искате да добавите доза творчество в спалнята си, да създадете впечатляващ акцент в хола или да внесете изящество в офиса, тапетът "Абстрактен кон" ще бъде перфектният избор за вас.

Цена:
38 00 лв