Фототапет - Абстрактни листа

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-s-49
5.00
794

Уникален Фототапет – Абстрактни листа, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

4 поръчки за последните 8 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
2 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Таня Николова

страхотни и много коректни препоръчвам

Валентина В.

Уникални изработки! Бързо, красиво направено, качествено. Препоръчвам!

Ивелина Георгиева

Получих си календара и мога да кажа само че е уникален! Препоръчвам с две ръце Благодаря Ви!

Марияна Топалска

За четвърта поредна година благодаря за календарите и чашата! Страхотни сте, продължавайте все така!

Ромина Нанкова-Герчева

Три години вече поръчваме от вас! Благодаря ви за бързата и професионална изработка, подаръците и коректното отношение! Продължавайте в същия дух!

Дафина Гръблева

Календарите са страхотни!

Димитрина Иванова

Коректно обслужване, добро качество и нормална цена. Благодаря Ви от сърце, че вече 3та година правите близките ми щастливи

Надежда Иванова

Много съм доволна. Поръчах скална плоча със снимка. Предупредиха ме че може да отнеме 4-5 дни за изработка, но получих поръчката си още на следващия ден. Служителката от кол центъра беше много любезна. Бързи и точни! Препоръчвам!

Дима Стоянова

Много съм оволна. Изработиха бързо и чудесно поръчката

Стефани Ангелова

Много съм доволна. Бърза изработка и коректно отношение! Препоръчвам!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Абстрактни листа ?

Тапет за всекидневна "Абстрактни листа" е един изискан и стилно оформен дизайн, предназначен да придаде уют и елегантност на различни помещения в дома или офиса. Основният мотив на тапета са красиви листа в нюанси от кафяво, които създават приятна и природна атмосфера. В центъра на тапета има изящен златист кръг, който придава акцент и внушителност на цялостната композиция.

Този абстрактен дизайн е идеален за различни помещения като спалня, всекидневна, хол, кухня, коридор или офис. Неговата изискана комбинация от цветове и форми създава хармония и усещане за баланс в интериора. Кафявите нюанси придават топлина и уют, докато златният кръг добавя нотка на разкош и изтънченост.

Със своите нежни и естествени елементи, този тапет предлага възможност за създаване на модерен и стилен интериор. Той може да бъде използван както за придаване на акцент на конкретна стена, така и за обхващане на цялата стая. С неговата визуална привлекателност и разнообразие в използването си, тапетът "Абстрактни листа" ще внесе индивидуалност и естетика във вашия дом или работно място.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът "Абстрактни листа" е подходящ за различни помещения в дома или офиса. Със своите красиви кафяви листа и златист кръг в средата, той може да придаде елегантност и уют в спалнята, всекидневната, хола, кухнята, коридора или офиса. Неговият абстрактен дизайн и разнообразие в цветовете го правят подходящ за различни стилове на интериора. Тапетът "Абстрактни листа" предлага възможност за създаване на модерен и стилен декор, който ще добави индивидуалност и естетика на всяко помещение.

Цена:
38 00 лв