Фототапет Абстрактни планини

Флис - Канаваца
Продуктов код wall1041111
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

1 поръчка за последните 7 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
15 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Йоанна Георгиева

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Айгюл Сезгин Кърш

Получих календарите!
Много съм доволна!

Стела Памукова

Много бързо и коректно обслужване. Благодарна съм и за подаръците, които получих към поръчката.

Венета Огнянова

Благодаря Ви за хубавите календари, както и за бързата изработка

Kristina Dimitrova

Супер доволна съм! Много бързи и коректни.

Цвети Руйнина

Невероятни сте! Календарите пристигнаха много бързо и качеството е супер. Благодаря и за подаръците към тях. За в бъдеще ще пазарувам само от вас

Десислава Атанасова

Страхотни дрехи и календари поръчвам всяка година

Станислава Радева

Получих си календарите. Страхотни са. Благодаря

Галена Антонова Славчева

Препоръчвам! Поръчах 8 календара и пристигнаха след една седмица. Получихме и подаръци. Коректни! Благодарим Ви!

Ирина Енчева

Изключително съм доволна,календарите са страхотни,а изработката бърза
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift.  За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет  Абстрактни планини ?

Тапет за всекидневна Абстрактни планини, представлява изключително впечатляваща абстрактна композиция, съчетаваща различни цветове и елементи на природата. В основата на дизайна се намират планини в черно и сиво, които придават усещане за стабилност и спокойствие.

Горната част на тапета се състои от небе, изобразено в бяло, сиво, зелено и синьо. Това създава изключително хармонична комбинация от нюанси, отразяващи различните атмосферни условия и моменти през деня. Белите и сивите тонове придават усещане за свежест и простор, докато зелените и сините добавят освежаващи акценти.

Един от най-впечатляващите елементи в тапета е червеното слънце, което изпъква във визията. То символизира топлината и енергията на слънчевите лъчи, докато същевременно се отличава с ярка контрастност спрямо другите цветове.

Друг акцент са летящите птици в черно, които придават динамичност и движение на композицията. Те създават усещане за свобода и присъствие на животинския свят.

Тапетът е подходящ за различни пространства като спалня, всекидневна, хол, кухня, коридор или офис. Той може да добави уют, стил и интерес към всяко помещение. Висококачественият дизайн и богатството от цветове и форми ще създадат вълнуваща визия и ще внесат хармония и естетика във вашия интериор.

Независимо дали търсите тапет за спокойна обстановка или по-живописна атмосфера, абстрактният тапет с планини, небе, слънце и птици е прекрасен избор, който може да ви отведе на място далеч от сивотата на ежедневието и да ви вълнува с визуална красота.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Този абстрактен тапет е подходящ за всяко помещение, което желаете да превърнете в уютно и стилно пространство. Благодарение на своята разнообразна цветова палитра и изобразяваните елементи на природата - планини, небе, слънце и птици, тапетът ще придаде хармония и естетика на вашата спалня, всекидневна, хол, кухня, коридор или офис. Независимо от пространството, този тапет ще добави уникален акцент и ще привлече вниманието със своята впечатляваща визия и стил.

Цена:
38 00 лв