Фототапет Абстрактни слънчогледи

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10098958
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

4 поръчки за последните 18 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
19 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Валентина В.

Уникални изработки! Бързо, красиво направено, качествено. Препоръчвам!

Йоанна Георгиева

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Николета Георгиева

Супер качество и бърза изработка! Препоръчвам!

Violeta Todorova

Страхотни и много бързи. Препоръчвам на всички

Десислава Панайотова

Изключителен професионализъм! Поздравления! За един ден ми изпълниха поръчката и ми я изпратиха, понеже ми трябваше за следващият ден! Качеството също е много добро!

Лилия Иванова

Изключително коректни! Благодаря!

Владислава

Много съм доволна, отлична изработка и изпълнение, препоръчвам

Polina Georgieva

Благодаря за бързата доставка и красивата изработка :)

Diana Stoyanova

Много добро качество на продуктите,бърза изработка,добра комуникация! Препоръчвам горещо! Благодаря ви!

Vanya Tasheva

Благодаря за коректността! Доволна съм от поръчката си �
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет - Абстрактни слънчогледи ?

Тапет за хол Абстрактни слънчогледи, представлява прекрасна комбинация от цветя и природни елементи. В горната част на тапета са изобразени красиви слънчогледи. Тези цветя са символ на радост, щастие и оптимизъм и носят в себе си една изключителна енергия.

В долната част на тапета се разпростира мираж на слънчогледите. Това творение на изкуството ви предлага възможността да се потопите в безкрайните полета с жълти цветове и да се насладите на прекрасната гледка. Миражът добавя изтънченост и мистерия към цялостното изображение, като създава усещане за нежно движение и променливост.

Тапетът е идеален за различни помещения във вашия дом или офис. Със своите наситени цветове и изразителен дизайн, той може да се използва в спалнята, всекидневната, кухнята, коридора, хола или офиса. Той ще придаде уют и свежест на всяко помещение, като същевременно ще внесе живот и хармония във вашият дом.

Тапета с цветя, вдъхновен от слънчогледите, ще създадете атмосфера на радост и оптимизъм във вашият дом. Той предлага уникална възможност да се насладите на красотата на природата и да създадете уникално декорно кътче, което ще привлича погледите и ще ви носи удоволствие.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът с цветя и слънчогледи е подходящ за различни помещения в дома или офиса. Със своите ярки и живописни цветове, той ще добави свежест и красота във вашата спалня, всекидневна, кухня, коридор, хол или офис. Неговият дизайн създава уютна и приятна атмосфера, която ще ви зарадва и вдъхнови. Независимо от помещението, тапетът ще добави изразителност и хармония, създавайки уникален визуален ефект и привличайки погледите на хората.

Цена:
38 00 лв